Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Jeans za hruskico

Jeans za hruskico

Vedno,kadar sem zase iskala kavbojke,sem naletela na modele,ki mi niti priblizno niso pristajali oz.niso bili za mojo postavo.Imam namrec tipicno zensko postavo (hruska)
Jaz predvsem zelim take,malo raztegljive – da so oprijete.

Kaksne ideje,kje naj dobim take kavbojke ?

jaz sem jih kupila v štacuni na poljanski, sedaj jih pa nimam več, ker so mi jih ukradli

Jst sm jih lihkar kupla v adessi… cist slucajno najdla! Sm jih vidla se v “njujorkerju” 🙂 sam mi ni bil cist model vsec (so ble pa lustne), lani sem tut ene najdla v Blagomixu na Vrhniki… slucaji….

kje pa sta tiste dve štacune?

katarina!

Kako si ti jih pa okradli????????????

ko sem šla na morje, komplet prtljago z avta!

To je men namenjeno?

Adessa je v ljubljani v hali D (velika stacuna) al pa pri lklerku oz. OBIju,… Njujorker je pa v Cityparku,
V MBju je pa njujorker v EUroparku, adessa pa blizu Mercator centra oz. Jello trgovine s cevlji.

Levi’s 501.

Sem prepričana, da ti bo uspelo najdit takšne kavbojke, ki ti bodo odgovarjale… nekateri pač več časa porabjo za iskanje kot drugi… kar odravi se mal okrog po trgovinah… saj se najde!!

prijetno nakupovanje ;))

Hojla! Predvsem poišči kavbojke, ki imajo nizek pas! V Sportini jih boš našla, firma MISS 60! Res so ful drage, samo pa pašejo vsem, ki jih oblečejo! Tudi meni, ki sem isto, kar praviš da si ti :)))!
LP

New Report

Close