Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka jebemtiblogerjeOOPSI

jebemtiblogerjeOOPSI

Aja in zakaj – zato, ker VSE pohvali in je aktualno dokler ne pride na sceno nov izdelek, ki ji je the best (podarjenemu konju se navsezadnje ne gleda v zobe) in mi ni relevantna za podajanje ocen.

Sem 99.9% prepričana, da bi bil/a ti isti/ista! Kadar ti nekdo podari nekaj, boš to reklamiral. Urška ima čudovit karakter, vedno se smeji. Takšne ljudi pa potrebujemo!

brati oopsi je kot da bi si cel dan vrteli reklame na televiziji, le malo bolj elegantno zapakirano

Urška von Pavčnik je pa res talentirana. Kako se vam zdi frizura njenega copatarja Jonija Janeza? Bojda ne dela več na banki, oranžne krokse pa še vedno nosi. Ta ženska pa se res spozna na vse. Je pravi multipraktik.

Sem 99.9% prepričana, da bi bil/a ti isti/ista! Kadar ti nekdo podari nekaj, boš to reklamiral. Urška ima čudovit karakter, vedno se smeji. Takšne ljudi pa potrebujemo!
[/quote]

Jaz pa ne maram takih ljudi, ki se VEDNO smejijo, ker vem, da se v nekih trenutkih pretvarjajo. In ne maram ljudi, ki se pretvarjajo. Svet bi bil boljsi, ce bi bilo vec Ijudi ISKRENIH.

Jaz pa ne maram takih ljudi, ki se VEDNO smejijo, ker vem, da se v nekih trenutkih pretvarjajo. In ne maram ljudi, ki se pretvarjajo. Svet bi bil boljsi, ce bi bilo vec Ijudi ISKRENIH.
[/quote]

Ona je za reklamo plačana, kaj ti ni jasno kle? A misliš, da res vse te stvari kupi in potem ocenjuje??

Sicer pa ne beri tega plehkega bloga, pa bo. Tu imaš iskren odgovor.

Ona je za reklamo plačana, kaj ti ni jasno kle? A misliš, da res vse te stvari kupi in potem ocenjuje??

Sicer pa ne beri tega plehkega bloga, pa bo. Tu imaš iskren odgovor.
[/quote]

Cisto vse mi je jasno. Ga po tem, ko sem zadevo malo precekirala vec ne spremljam, brez skrbi. Ta iskren odgovor mi ni jasen – na katero moje vprasanje se bi naj nanasal? Da se ni sam team Oopsi vkljucil v debato.
Aja se nekaj me zanima- kaj pa potem, ko bodo otroci starejsi? Govorim o popolnem zavedanju dogajanja, morda se otrokoma taksna izpostavljenost ne bo dopadla, itd. A bodo potem prevedeni clanki iz tujih tabloidov in povzemanja o nosecnosti “slavnih” Slovenk zadostovala?

Obstaja se en, zelo prijeten in topel matrinski blog z obcutkom za jezik ljubezniva. Upsi in kulfotr sta v primerjavi z njim kot zanič postan hamburger v primerjavi z domačo govejo župco.

Ja, blog Ljubezniva preberem veckrat.

Ja, blog Ljubezniva preberem veckrat.
[/quote]

Res je… Ljubezniva je MAMA Z VELIKO ZACETNICO in fajn blogerka.
Vse ostalo omenjeno v tej temi je oa meni osebno velik bruh. Naprej metanje in iskanje potrditve.

nekateri so pripravljeni naredit eeeevrithinggggg forrr ziiiiii moniiiiiiiiii…. 🙂

Se strinjam, Ljubezniva je res pravi soncek. Pozitivna, iskrena, cudovita mamica, njene objave so vrhunske.

http://ljubki-nesmisel.si/2014/09/12/xi/

a se tebi ta članek zdi normalen za očeta, ki venomer objavlja slike od svoje popolne družine? Vse ma svojo mejo. Kaj bo, ko bo hči odrasla? V šoli jo bodo zbadali zaradi tega, pa tudi zaradi imena zihr. Js sm po treh stavkih zaprla post.
[/quote]

In une ženske na yt ko imajo ličenja tako kopirajo ena druga in jim tudi idej že zmanjkuje, isto je s temi cool fotr itd. Bogi njihovi otroci res.

http://ljubki-nesmisel.si/2014/09/12/xi/

a se tebi ta članek zdi normalen za očeta, ki venomer objavlja slike od svoje popolne družine? Vse ma svojo mejo. Kaj bo, ko bo hči odrasla? V šoli jo bodo zbadali zaradi tega, pa tudi zaradi imena zihr. Js sm po treh stavkih zaprla post.
[/quote]

In une ženske na yt ko imajo ličenja tako kopirajo ena druga in jim tudi idej že zmanjkuje, isto je s temi cool fotr itd. Bogi njihovi otroci res.

Cisto vse mi je jasno. Ga po tem, ko sem zadevo malo precekirala vec ne spremljam, brez skrbi. Ta iskren odgovor mi ni jasen – na katero moje vprasanje se bi naj nanasal? Da se ni sam team Oopsi vkljucil v debato.
Aja se nekaj me zanima- kaj pa potem, ko bodo otroci starejsi? Govorim o popolnem zavedanju dogajanja, morda se otrokoma taksna izpostavljenost ne bo dopadla, itd. A bodo potem prevedeni clanki iz tujih tabloidov in povzemanja o nosecnosti “slavnih” Slovenk zadostovala?
[/quote]

Upam, da ko otroka od te OOpsie odrasteta da bosta tožila mamo za to izpostavljanje.

Nekje sem zasledila, da je ženska izobražena zakaj potem piše takšne blesarije za rajo? 🙂

Če bi jaz take izdelke skoraj zastonj dobila oziroma znižane bi jih jaz tudi hvalila.
To me spominja na neko staro tetko, ki je k moji babici hodila po zastonj hrano še pred obstojem blogerk in tega sranja. 🙂 Samo ona je vsaj pomagala babici pri delu.

Joni je njen pes, njen služabnik neke vrste..
[/quote]

Kaj Joni je njen pes ali partner? Mora biti ta možek res brez jajc da se tako pusti klicati. 🙂

Zamenjaj ženo, ker če že bere njen blog jo bo hotela posnemati. 😉 Najdi si eno z zdravo kmečko pametjo. 😉

Možu je ime Janez, vsi ga kličejo Joni. Psa nimajo.

Kaj Joni je njen pes ali partner? Mora biti ta možek res brez jajc da se tako pusti klicati. 🙂
[/quote]

Zamenjaj ženo, ker če že bere njen blog jo bo hotela posnemati. 😉 Najdi si eno z zdravo kmečko pametjo. 😉
[/quote]

Pa ti si kahla, majkemi!

[/quote]

Aja, jaz sem mislila da partner psa kliče Joni.

Pa ti si kahla, majkemi!
[/quote]

Ne, nisem. Ne vem kdo je to sploh.

A bomo spremlali čez nekak let zdravljenje odvisnosti od droge od teh njihovih otrok?

New Report

Close