Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek jedilnica: stoli in miza

jedilnica: stoli in miza

Pozdravljeni,
tukaj veste vse, pa sprašujem: ali kdo ve za kakšno trgovino, kjer prodajajo mize in stole, pa da ne bi bilo predrago (npr. 50.000 SIt za en stol se nam zdi hudo veliko).

Lp
M.

Ikea, če se vam ljubi vozit, se pa splača, imajo ljubke stvari.
T.

Mi smo kupili mizo in stole od Liko Vrhnika. Kupili smo jih kar v Slovenijalesu, mizo za 70000, stole pa vsakega za 10000. Komplet je zelo lep iz svetlega naravnega lesa, poleg tega pa e miza tudi raztegljiva. Mislim, da bi dobili vse skupaj ceneje, če bi šli v industrijsko prodajalno.

Poglej pod Emporiumom, v kletnih prostorih,mislim, da je hala A, je trgovina stolček. Miz in stolov kolikor češ in cene ugodne, tudi dobavnih rokov se držijo.

V Stolčku so identične stvari preverjeno veliko ceneje kot v Lesnini ( v našem primeru mize in 4 stolov je bila razlika 25 jurjev). Sicer pa so v Ljubljani za pogledat še Harvey Norman, Spona in Rutar, včasih se splača pozanimati tudi v industrijskih prodajalnah posameznih izdelovalcev.

Pojdi v Domdesign na Štefanovo – zraven nebotičnika in policije v centru Ljubljane. Imajo lepe moderne stole za normalen denar (11.000 SIT za kom ipd.). Tudi mize so super – ne predrage.

Nekaj se da videti tudi na njihovi strani:

Lena

ja, tam sem tudi jaz gledala…. imajo res cenovno ugodneje…
Je pa tisto hala D :))

New Report

Close