Najdi forum

Jedli smo

Kakšen obrok ste imeli danes za kosilo, večerjo?
kosilo piščanča obara, večerja jajce na oko

Riž z olivnim oljem in pečeno zelenjavo s kurkumo, radič s fižolom in bučnim oljem.
Jem samo en obrok na dan (+ kak prigrizek).

Kosilo: polpete z ohrovtom
Večerja: (preostanek mletega mesa) naredila musako, zelena solata.

Musaka njami njami, sicer 2x meso, a tako pač je.

Kosilo piščanec ala kebab, mešana solata s prelivom.
Večerja presna: pršut, sir + oljčno olje, oljke, kozarček refoška.

Ja, za desert pa par kakijev in doma narejen jogurt.

Polnjeno masleno bučo, nadev: rdeča leča, gobe, orehi, precej ostro začinjeno, to je bil ostanek od vikenda iz skrinje. Zraven pečen krompir in radič s fižolom. Za omako sem 10 min kuhala mlete suhe gobe in vodo, dodala malo podmeta in na koncu žlico sojine omake.

Za kosilo sem imel zelenjavno rižoto, za večerjo sem si pa pripravil mikser zmiksanega sadja nekaj jabolk in banana.

K: “Hladen riž”: riž, kuhana blitva, mocarela, tuna

V: krompiruša (kromp.zavitek)

Zajtrk: kislo mleko
KOSILO: pire, puranji dunajc, motovilec
VECERJA: nevem se ziher mandarine +…

mmm.. se mi kar sline cedijo …. hvala za “osvežitev” spomina, da si zopet pripravim tako dobroto; sicer pa tako kombinacijo teh 3 sestavin”užgem” tudi za polpete in je reess noro okusno.
Falafli & špinačni zavitek so bili včeraj, zavitka ej še nekaj – na srečo – ostalo ..:)

Pravkar pojedli, krvavice in duseno zelje. Mnjam, mnjam. Zdajle se pase sladkam z milko

Kosilo- piščančji dunajski, mešana solata
večerja- avokado, mozarela, paradižnik, kruh

Skutine, pečene palačinke s smetano in zelenjavna juha.

Topinambur, ene 6 koščkov, v pečici + zdaj pa še ne premočna kava.

Danes za kosilo: goveja juha, testenine z mesno-zelenjavno polivko in velika skleda mešane solate. Po kosilu še skodelica kave.

Večerja: pica. Pred tem pa še porcija narezanega mešanega sadja (jabloko, grozdje, kaki).

Pri Frančeškinu smo nekaj malega pojeli.

Kosilo: jajca z lososom
Večerja: ostanek kosila
Ponoči bom še kaj, delam

Ziher si zavaljena pujsa..se prevec jes🍰🍰🍰🍰

Goveja juha z rezanci, vroč goveji rep s smetanovim hrenom in testanim krompirjem.
Za zajtrk sem zmazala dva ogromna kakija iz domačega vrta, za večerjo je bila mocarela s kapljico olivnega.

Ziher si zavaljena pujsa..se prevec jes🍰🍰🍰🍰
[/quote]
Kak dan pa res. 🙂
Danes: kolerabina juha, pečen sladki krompir z rožmarinom, solata z zeljem, naribanim korenjem, koruzo in majonezo

za kosilo bodo čez pol ure sardelice in krompirjeva solata,
za večerjo še ne vem

Naredila: dušen krompir s kislim zeljem, domače krvavice

Šči. Mljac.

Krvavice s kislim zeljem.

Lingvini s sušenim paradižnikom, olivami, baziliko , ol.oljem…. motovilec v solati

New Report

Close