Jehove priče-ni provokacija
Dokler se med sabo onegavijo in poštene ljudi pustijo pri miru, naj kar se, zaradi mene.
Drugače pa mislim, da to ni res. Vsaj jaz prvič slišim za kaj takega.
Plešejo pa najbrž zaradi tega ne, ker je moderna glasba itak hudičev produkt, saj jim je prepovedano tudi ne-jehovovske TV in radio postaje poslušat.
Zanimivo branje so izpovedi bivših Jehovovih prič, ki jih je na netu kar nekaj, imajo celo svoje društvo, kjer se zavzemajo za razkrinkanje množičnih posilstev, denarnih goljufij in ostalih svinjarij, ki se jih grejo znotraj sekte. Sem se malo bolj poglobila v te zadeve, ko je od ene prijateljice fant zaradi njih naredil samomor. :((( Grozljive zgodbe, človek bi mislil, da se to dogaja samo v ameriških filmih. :((
Jaz oa nisem ne katolik nenič, svetega pisma ne poznam, ampak sem imela 2 leti redno na obisku v službi jehovca. Ponavadi sem samo kimala ker itak ne vemkaj mi je govoril. En dan pa je prišel s tako sočno temo da sem mu par sočnih povedala in vse kar je rekel je bilo…PRAV IMATE. Takrat sem pa zmagala!!!!!!!!!!!!
Mislim, ej, takale me pa pogrejejo!
Ja, grupnega majo, pa pet rok majo, ne sam dve!
Aja, plešejo tut ne, sam stojijo pa gledajo….
Pa kje pobirate take?
Jst tut ne plešem, aha, pol sem pa kar jehovova priča!
Dej, žnj, svoja vprašanja zastavi raje nekomu, ki je v tej veri in ne tukaj, ker se itak oglašamo sami taki, ki nismo jehovove priče!
Moja dobra prijateljica je v tej veri in je ne zamenjam za nič na svetu!
P.S. pa nimamo grupnega nikoli…
lp
Joj,joj,kaj pišete.Še dober,da vas ne bodo zaprli.
Poznam en starejši,prijazen in nič nasilen par.
Oba sta v pokoju in visoko izobražena.Mislim,tako na splošno vesta zelo veliko in nista ozko razgledana.
Splošne zgodovine vesta več kot za en leksikon.Res pa je………in zdaj mislite,da bom napisala tisto,kar bi radi slišali……….Ne oni so spolno zelo zvesti,ne varajo……..Fant in punca ne seksata do poroke.So spolno vzdržni.
Tudi pri meni so že bili na vratih in sem z njimi poklepetala ravno zato,da sem iz prve roke izvedela,kaj je njihovo poslanstvo.