Jelene Asčić ne bomo več gledali
Tu piše, da je izgubila službo?? A ne bi moral prej kdo drug bolj nesposoben odletet?
http://svet24.si/clanek/magazin/domaci-sov/55e01076cdc6a/voditeljica-dnevnika-izgubila-sluzbo
Men je pa antipatična do daske.
Taka poceni varianta novinarstva, samo “ljudsko” novinarstvo, nikjer vsebine. Postavi se pred kamero, pokaže na luknjo na cesti in začne: Kdaj bo Država ukrepala? Koliko otrok mora umreti na cestah, preden jih bodo popravili… sej kul, ampak sori, to zna vsaka 16-letna frajla. Bejba nič ne zna, nič ne odkrije, vse kar dela je, da joka zaradi delavev ali pa zaradi izbrisanih.
Sama stalno nabija, da je žrtev slovenske nacionalistične nestrpnosti, da so ji blokirane možnosti, postala je pa prime-time novinarka. Res, blazno dikriminirana :S Čis vse kar ji uspe, je zaslužna sama, vse kar propade, zaslužni nestrpni Slovenci.
Jaz sem si to novinarko zapomnila po tem, da je opozarjala na krivice in bila zelo kritična do politike leve in desne. Njeni dokumentarci so me pa šokirali, sploh tisti o pedofiliji, kjer je pokazala kako se pedofili z lahkoto zmažejo, če pa že pristanejo v zaporu pa živijo v luksuznih garsonjerah. Očitno je drezala tja kamor ne bi smela. Škoda, da v tej državi utišajo vse, ki govorijo resnico