Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Jelinčič se je komaj ločil, pa že razlaga o drugih ženskah

Jelinčič se je komaj ločil, pa že razlaga o drugih ženskah

Včeraj se je poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti tudi uradno ločil od soproge Monike Jelinčič, ki se je iz njunega skupnega doma s hčerkama izselila že lansko poletje. “Dolgo časa je trajalo, a zadeva je sedaj rešena. Dogovorila sva se glede punčk in to je vse, kar je pomembno, gospa pa naj dela, kar hoče. Z mlajšo ni bilo težav, sva imela redne stike, s starejšo pa upam, da bodo sedaj bolje stekli, ker nisva bila veliko v stikih, niti po telefonu. Želim si tudi, da urediva vse okoli njene razstave v Berlinu, kar do sedaj ni bilo mogoče. Vesel sem, da se je končalo in pričakujem, da bo Monika prenehala uporabljati priimek Jelinčič in si bo nadela priimek Miklič, kot se piše njen novi. Jaz se z izdajalci ne pogovarjam. Kar je ona naredila, je izdaja družine. Ne rečem, da te kdaj spodnese s kakšnim ljubimcem, ne pa, da uničiš družino,” je za zurnal24.si povedal Zmago.

Povedal je tudi, ali ima sedaj, ko je sveže ločen, že ogledano kakšno novo simpatijo. “Simpatije so, a nič resnega. Predvsem iz druge strani. Imam veliko ponudb, vendar sem tokrat zelo previden,” še dodaja. A čeprav sta se nekdanja zakonca Jelinčič uradno ločila in uredila stike z otroki, je pred njima še dolg boj za premoženje, zaradi katerega sta že bila večkrat na sodišču. Predvsem okoli luksuzne vile na Primorskem, za katero Jelinčič trdi, da ni skupno premoženje, saj je Moniki denar za nakup parcele takrat podaril. Sodnica se pozimi s tem ni strinjala in tako se bosta nekdanja zakonca srečevala na novih sodbah, ko bo sodišče ugotavljalo, ali imata skupno premoženje in v kakšni vrednosti. Monika meni, da ji pripada tri milijone evrov, Zmago je lani povedal, da ji je pripravljen dati milijon, čeprav pravi, da je vso premoženje njegovo. Pridobil ga je, po njegovih besedah, s prodajo numizmatike, poslanskimi plačami, dediščino in posli, s katerimi se je ukvarjal pred politično kariero, med drugim je imel tudi zasebno posojilnico.

Pošten človek, Zmago, ki je vse za lastnim trudom sam ustvaril. Na stara leta ne more bit sam, ampak rabi pi.čko, da se počuti nekega alfo, ali kaj. Ta pa je en slovencelj.

jasno, da je prizadet njegov ego. Ker mu j je drug moški speljal. To oseba takega kova in karakterja kot je Zmago, ne predela tako zlahka. Zato tudi tako govori. Ni še prebolel – bo trajalo še nekaj časa.

Ampak za božjo voljo no: naj že neha govorit, da sta hčerki “punčki”… najstnici sta! A bo pri njunih 25ih tudi govoril, da sta punčki. OK hendikep je morda v tem, da je on star preko 70, pa je vsaka do 30-letnica zanj “punčka” očitno.

Pri njegovih letih je pa seveda tudi “crucial”, da si čimprej najde novo žensko sopotnico.

Od kje njemu zdaj kar milijoni? Kje jih je zaslužil, če trdi, da je noč in dan samo v službi slovenskega naroda, to se mu pa ne plačuje kaj več od par tisočakov evrov mesečno? A je v službi naroda podkupnine pobiral in lobiral za poslovne priložnosti dvomljivega izvora kapitala?

New Report

Close