Najdi forum

Splash Forum Politični čvek JELINČIČ vs. VODUŠEK NA RTV SLO

JELINČIČ vs. VODUŠEK NA RTV SLO

mina, FYI, Jelinčič ni levi, je desni, skrajno!

Jelinčič je levičar, saj ne mara cerkve in ljubi partizane.na vrtu ima spomenik partizanskega zločinca Josipa Broza.

Navaden levičarski šovinist.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Lahko Jelinčiča primerjate z Jankovičem kar se tiče uspešnosti komuniciranja in s tem večjo dosego ciljev…? lp

Se moram oglasit- Jelinčič, da je levičar? Ljudje moji (nekateri), vidim da sploh ne veste o čem razpravljate oziroma se kregate. Sicer je pa zgleda za definicijo levičarjev značilno na tem forumu tisto kar je Spider napisal ( Spiderju priporočam še malo hoditi v šolo).

Mu pa štejem v dobro, da vsaj naravnost odgovarja na vprašanja in pove svoje mnenje, kakršno koli že je. Vsi drugi pa se spretno izmikajo odgovorom.

Sej, nič ne zna bit diplomatski in že zato ne more biti predsednik.Predsednik mora vendarle biti v prvi vrsti diplomat.

Seveda je levičar.

Ne mara cerkve in obožuje Tita.Kdaj so to desničarji imeli radi Tita?

Tole se pa strinjam s tabo v vsem!

Jelinčič za SNS pravi da je v konstruktivni opoziciji, se pravi naj ne bi bila ne leva ne desna stranka.

Ah dejte no..Drnovšek naj bi se obnašal diplomatsko? Prej kot Otrok ki mu je nerodno ,in starček obenem…

Kdo pa govori o njem? Če jaz prav razumem, je govora o tem kakšen BI NAJ BIL predsednik države. Tule ni bilo govora o tem, kakšnega imamo sedaj. Res pa je, da je tudi on na nek način merilo, kakšnega bi radi imeli oz. kakšen naj ne bi bil.

Kakšna butasta baba si, s preteklostjo ali brez!

Jelinčič je rekel, da je bil tako dober agent UDBE, da so po njem posneli prva dva James Bonda.

ha ha ha ha

Jaz te oddaje nisem gledala, zato je ne bom komentirala. Lahko komentiram samo sinočnjo pripombo na dnevniku o tem, da je polovica ljudi navdušenih nad to zadevščino z Rožmanom, medtem ko je polovica zadržana. Najprej ne gre za polovico, ampak je slednjih precej več. Sploh pa niso zadržani, ampak so ogorčeni. In to na RTV SLO zelo dobro vedo.

Mimogrede, kdo je glavni pri volilnih oddajah? Jadranka Rebernik. Za katero se prekleto dobro ve, da je Janšistka.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Boljše Janšist, kot Kučanist.

Seveda Janšist tako misli.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Seveda kučanist tako odgovarja. Magično moč ima ta naš Janša.

Ob pol sedmih zvečer na RTV SLO 2 predavanje mladega para, kako je Jezus Kristus živ, kako reši vse težave, kako je rešil njiju, kako te reši pred mamili … Okej, maša ob nedeljah in praznikih, v redu. Če hočeš, gledaš. Če nočeš, ne. Ampak tole …

:)) Tale Vaš Janša se vedno bolj in bolj pogreza v lastno mu jamo. Njega moč je minila davno tega. Če je kdaj bila.

Ni ga politika, ki bi se tako prekleto zapletel sam v svojo škodo, kot se je Janez Janša.

Na trenutke se mi revež komunistični prav smili. Sploh takrat, ko si pred svetovno javnostjo dela bruko iz neznanja osnov angleškega jezika. Pač, totalitarist, tako vzgojen, ki je nameraval preseči samega Josipa Broza, svojega najvišjega idola. Če ne celo Stalina. Se je za vprašati, metode ima popolnoma enake. Skoraj identične.

Glede na to, kar naš Veliki Vodja, Janšev Janez zganja, bi človek celo pomislil še celo na kaj hujšega…tale naša dežela pod Alpami je vedno bolj khmmm (spet me bo ata Primož benal) klero fašistična.

Na mojem daljincu je pa poseben gumb, rdeče barve. Če mi ni kaj všeč, pritisnem nanj in grem na zrak da se ohladim… Vedno deluje.

Glede na to, kar naš Veliki Vodja, Janšev Janez zganja, bi človek celo pomislil še celo na kaj hujšega…tale naša dežela pod Alpami je vedno bolj khmmm (spet me bo ata Primož benal) klero fašistična.
No ker vse veš in doživljaš me pa res zanima s katerimi dejanji pa si je to zaslužil. Namreč te tvoje besede o klero fašizmu pri nas so pa zelo privlečene za lase. Še več, kaj te besede pomenijo niti ne veš, ampak ker si pač papiga to kar ponavljaš.

skratka če odmisliš preteklost je bil stalin najboljši človek in bi ga ti volil za predsednika.
ima ludih i posle rata če mene vprašpaš.

Prepričana sem, da Titu ni segel niti do kolen :))))

New Report

Close