JELINČIČ vs. VODUŠEK NA RTV SLO
Jaz te oddaje nisem gledala, zato je ne bom komentirala. Lahko komentiram samo sinočnjo pripombo na dnevniku o tem, da je polovica ljudi navdušenih nad to zadevščino z Rožmanom, medtem ko je polovica zadržana. Najprej ne gre za polovico, ampak je slednjih precej več. Sploh pa niso zadržani, ampak so ogorčeni. In to na RTV SLO zelo dobro vedo.
Mimogrede, kdo je glavni pri volilnih oddajah? Jadranka Rebernik. Za katero se prekleto dobro ve, da je Janšistka.
Ob pol sedmih zvečer na RTV SLO 2 predavanje mladega para, kako je Jezus Kristus živ, kako reši vse težave, kako je rešil njiju, kako te reši pred mamili … Okej, maša ob nedeljah in praznikih, v redu. Če hočeš, gledaš. Če nočeš, ne. Ampak tole …
:)) Tale Vaš Janša se vedno bolj in bolj pogreza v lastno mu jamo. Njega moč je minila davno tega. Če je kdaj bila.
Ni ga politika, ki bi se tako prekleto zapletel sam v svojo škodo, kot se je Janez Janša.
Na trenutke se mi revež komunistični prav smili. Sploh takrat, ko si pred svetovno javnostjo dela bruko iz neznanja osnov angleškega jezika. Pač, totalitarist, tako vzgojen, ki je nameraval preseči samega Josipa Broza, svojega najvišjega idola. Če ne celo Stalina. Se je za vprašati, metode ima popolnoma enake. Skoraj identične.
Glede na to, kar naš Veliki Vodja, Janšev Janez zganja, bi človek celo pomislil še celo na kaj hujšega…tale naša dežela pod Alpami je vedno bolj khmmm (spet me bo ata Primož benal) klero fašistična.
Glede na to, kar naš Veliki Vodja, Janšev Janez zganja, bi človek celo pomislil še celo na kaj hujšega…tale naša dežela pod Alpami je vedno bolj khmmm (spet me bo ata Primož benal) klero fašistična.
No ker vse veš in doživljaš me pa res zanima s katerimi dejanji pa si je to zaslužil. Namreč te tvoje besede o klero fašizmu pri nas so pa zelo privlečene za lase. Še več, kaj te besede pomenijo niti ne veš, ampak ker si pač papiga to kar ponavljaš.