Jelka Reichman
Zarukano, ne znaš brat? Uno blesavo, enako tebi piše, da ima samo hčer, jaz pa pravim, da je imela še sina… mislim, popolnoma bralno nesposobna teleta.
[/quote]
V enem drugem članku, objavljenem v Delu, lepo piše, da ima še sina, ki se je vrgel bolj po očetu. Iz verjetno novinarske napake si naredil celo dramo. V resnici so vsi ti ljudje srečno poročeni, imajo kariere in otroke in vnuke, razen ugani koga?
V enem drugem članku, objavljenem v Delu, lepo piše, da ima še sina, ki se je vrgel bolj po očetu. Iz verjetno novinarske napake si naredil celo dramo. V resnici so vsi ti ljudje srečno poročeni, imajo kariere in otroke in vnuke, razen ugani koga?
[/quote]
Ja pa tele zarukano multinično, ti znaš brat, kdo je kaj pisal?….. mislim.
Poguglaj Jelka Reichman, sin Dejan – boš našel cel kup člankov, kjer ga Jelka in Darja omenjata.
[/quote]
Ne bereš? Ne znaš brat? Multinično tele, si-je trdilo, da ga nima. Jaz sem povedal, da je imela še sina, ne samo hčer. sicer je pa vseeno, ilustracije ima dobre, oseba je pa popolnoma enaka zlobni, moteni Makarovičevi in obe sta tudi celo življenje prisesani na državne jasli. Poskrbela je tudi za to, da je hči enako dožvljensko prisesana na državne jasli.
Ne bereš? Ne znaš brat? Multinično tele, si-je trdilo, da ga nima. Jaz sem povedal, da je imela še sina, ne samo hčer. sicer je pa vseeno, ilustracije ima dobre, oseba je pa popolnoma enaka zlobni, moteni Makarovičevi in obe sta tudi celo življenje prisesani na državne jasli. Poskrbela je tudi za to, da je hči enako dožvljensko prisesana na državne jasli.
[/quote]
TO PIŠE V SAMO ENEM ČLANKU (NOVINARSKA POMORA) . V DRUGIH ČLANKIH, NPR. V DELU, JELKA OMENJA SINA DEJANA. PIŠEM TI Z VELIKIMI ČRKAMI, KER MALIH TISKANIH OČITNO NE ZNAŠ BRATI.
TO PIŠE V SAMO ENEM ČLANKU (NOVINARSKA POMORA) . V DRUGIH ČLANKIH, NPR. V DELU, JELKA OMENJA SINA DEJANA. PIŠEM TI Z VELIKIMI ČRKAMI, KER MALIH TISKANIH OČITNO NE ZNAŠ BRATI.
[/quote]
Trol, blesavi multinični. v osnovn šolo za odrasle, osnovnega branja in pisanja učit….Razumeš, da nisem jaz napisal, da ima samo hči, ker sem poznal vse? eh. jaooooo😁😂😂
Vedno se sprašujem, kje na naša kultura razgovora. Redko zaidem sem gor in preberem kaj zanimivega, ampak ga ni naslova, kjer se ne bi obmetavali z žaljivkami. Ali se res ne znamo pogovarjati? Saj se tudi sama ne strinjam z vsem napisanim, ampak, zato ne žalim nekoga, ki ima drugačno mnenje od mojega.
Saj je Makarovička tudi imela čudovite stvari za otroke, nikoli pa ni bila človek, ta baba enako ne. Kje je pa potem še sin, če praviš, da piše en o hčerko? Takrat, ko sem jaz poznal Darjo, je imela odraslega sina?
[/quote]
Kot vidiš, ti je gospa napisala, da je v Večeru pisalo, da ima samo hči (kar je pomota) – v drugih člankih omenja tudi sina.