Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jem kapsule badlja,opazila sem

Jem kapsule badlja,opazila sem

Par dni jem kapsule pegastega badlja,vcasih pa spijem se kurkumin caj.Opazam,da je prebava ok,blato pa mi nenormalno smrdi.Ima kdo izkusnje s tem?Vsakega mnenja in nasveta bom vesela.

Nimam izkušenj, sklepala pa bi, da je to normalno. A ni badelj za čiščenje jeter, kurkuma pa tudi? Če imaš zamaščena, naj bi šlo to ven, posledično torej smrad. Ali pa se motim?

Ja seveda – ker “mast” iz jeter kar tako “potuje” v rit…

Seveda potuje v rit, kam pa naj bi drugam šla?

Meno je os. zdravnica, ko sem jo o badlju vprašala, rekla da ni nobene študije, ki bi dokazovala učinkovitost tega na sistem in naj raje prihranim denar. Edino kar dokazano pomaga so omega3.

Zakaj je potem toliko napisanega na netu,celo studije ucinkovitosi?

Zakaj je potem toliko napisanega na netu,celo studije ucinkovitosi?
[/quote]

Zato,da folk kupuje. Lobij OTC zdravil ni nič manjši, kot za zdravila na recept…..

Drugače pa, sem iz stroke pa takole napišem:neprijetne vonjave, kot piše avtorica, niso samo od presnovkov, ampak samih učinkovin rastline – in jetra morajo najprej predelaš tudi to učinkovino – če to na dolgi rok jemlješ, je to prej obremenjujoče, kot pa očiščujoče – jetrca delajo dvojno obremenjeno – učinkovino predelat, pa še presnovke….. Zamislite se.

AVtorica, še primerjava: ko poješ šparglje, 1,2-ditiolan-4-karboksilni kislina in ostale žveplove spojine poskrbijo, da ti urin nenormalno smrdi. Podobno je s pegastim badljem, jetri in vonjem urina in blata…..

To se pravi,da ne smes jesti teh tablet,ker ucinka ni.Ali je?In koliko casa se sploh to lahko jemlje?

Jaz, sestra in svak smo imeli zamaščena jetra. po približno pol leta jemanja badlja (jaz sem jedla domačega – semena, sestra in svak pa kupljene kapsule) smo se zamaščenosti ob sicer nespremenjeni prehrani v glavnem znebili.

Hvala “briga me”.Jaz imam samo en encim povecan,in to nenormalno.Jemljem nekaj tablet,ampak na jeternih testih ne pokaze popolnoma nic.A,da traja to toliko casa,pa nisem vedela.Bom zacela se jaz uzivati badelj.Bi pa ga v kapsulah.Lahko poves se kaj?Hvala.

podaljšuje celo telomeraze, ki so že
skrhane.

Naj še meni kdo pove vec kaj o tem.A lahko uzivas badelj in kurkumo istocasno?Je rezultat boljsi?

Jaz po kapsulah,pocasi dobivam na kg.Kaj je vzrok?

New Report

Close