Jemanje brisa iz riti!
Meni se osebno zdi to res super zadeva. Tisto iz nosu baje je kar bolelo. Sicer ne vem zakaj iz žrela ne znajo dobiti brise. Kaj jim primanjkuje kitajskih palčic za tovrstne brise?!
Skratka gledam sedaj kako na Kitajskem jemljejo brise iz riti. Samo mene malo skrbi kako bo ta stvar potekala. Ali bodo to izvajali zdravniki ali si boš sam mogel vzeti bris?!
Osebno si bom nabavil nekaj analnih dildotov, da mi bodo anus razširili in bo tista plastična palčicia lažje prodrla v rektum. Predlagam ostalim, da si tudi vtikajo kaj v rit, da bodo imeli fajn ohlapne anuse!
Pa sem gledal te dede, ki se kao prepuščajo sado mazo variantam. Una domina mu vtakne celo roko pa še pest naredi. Anus ma tako ohlapen kot pri kakem oslu. Tudi jaz bi rad bil tak osel!
[/quote]
Prav veliko ti ne manjka:-D
Zgleda, da bi vam najbolj pasalo, da bi vas kakšen afriški dohtar s 40cm dolgim otepačem ovitim v ola gumo naguzil in potem bi se dala ola guma na analizo. Seveda bi za vsakega nataknil novo ola gumo, tako xxl large z naramnicami. Samo, da ne boste pol pizdakali, da so bile nabavljene ola gume premalo zanesljive glede na podatek z deklaracije.