Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek jemati kolagen ali ne?

jemati kolagen ali ne?

Z možem ga jemlema sicer zaradi drugačnih razlogov (on zaradi sklepov, jaz zaradi las in nohtov) ampak sva imela oba super rezultate s Swiss Blancom. Pred tem sva probala tudi Medex in nekaj drugih “off-brand” DM produktov, ampak nama niso bli tako všeč.

Odgovor na objavo uporabnika
Lizika., 27.11.2022 ob 15:47

Z možem ga jemlema sicer zaradi drugačnih razlogov (on zaradi sklepov, jaz zaradi las in nohtov) ampak sva imela oba super rezultate s Swiss Blancom. Pred tem sva probala tudi Medex in nekaj drugih “off-brand” DM produktov, ampak nama niso bli tako všeč.

A to je tisti gams? Sem si ga ogledovala že nekaj časa nazaj, a se nisem morala odločiti za paket. Katerega priporočaš? 2 in 6 mesečni program ali klasično 2-mesečno pakiranje?

Odgovor na objavo uporabnika
Modrianka, 27.11.2022 ob 15:57

A to je tisti gams? Sem si ga ogledovala že nekaj časa nazaj, a se nisem morala odločiti za paket. Katerega priporočaš? 2 in 6 mesečni program ali klasično 2-mesečno pakiranje?

Da, tako je. Midva sva zažela s 6 mesečnim programom, ker sva zraven dobila še darilo.

Jaz ga jemljem in je lepša koža, bolj pomlajen, nahranjena. Priporočam. Jaz ga kupim kar v DM

Jaz jemljem gams cca 2 meseca. Kolena me manj bolijo, ali pa mord psihično pomaga. 60 let.lp

Tudi jaz jem gamsa ampak že več let. Za kožo in sklepe.

Ja ziher. Vir surovin jim je kafilerija.

Seveda kolagen pomaga…vprašite majiča al pa herto, če prodajajo tudi pastile za pamet…pomaga tud če se v špegu ne gledate.

Meni kolagen pomaga, predvsem za kite in vezi, kjer sem imela tezave. Jemala sem hidroliziranega od Novelius medical (hydro collagen). Zdaj sem presla na Shiny Beauty od Sanola, ki so mj ga priporocili v Sanolaborju (ima enako strukturo, je malo cenejsi, pa se vec vreckic je v enem paketu).

Po vecmesecnem jemanju kolagena zdaj spet lahko normalno hodim, tudi koza, nohti in lasje so boljsi, a moj namen je bil usmerjen v sklepe.

Kolagen so beljakovine, tako da previdno z jemanjem oralno tisti, ki imate tezave z ledvicami.

Od Malince Kolagen UP – veganski. Edini z res vidnimi rezultati – smo jemali tega vsi ki smo vegani in tudi tisti, ki niso in smo vsi opazili daleč najboljše rezultate od vseh

Kako pa to da se po 3eh mrsecih že vidi da so lasje košati ali vam tako hitro rastejo? Ali pa zezate?

New Report

Close