Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jerca Legan

Jerca Legan

Mi je hudo za to žensko. Saj lahko bi bila katerakoli druga, ki bi bila v njeni koži. V glavnem lepa, izobražena, pa verjetno tudi naivna, če je mislila, da če je varal svojo ženo, da bo pa do nje dober mož. Že ko sem brala kaj je bilo z bivšo ženo in otrokoma, me je spreletaval srh, če je polovica, kar so pisali mediji resnično.

On pa, še simpatičen ni!

Zdi se mi, da bo Milan fajn pritiskal nanjo glede na to, da jo je tožil za obrekovanje in iztisnil iz nje še kar nekaj življenja, tudi po ločitvi. Res težko, ko v odnosu pride do takšnih zgodb …

Taki ljudje, brez morale, ne bi smeli nikoli priplezati tako visoko.Nikoli! Pa še to: Volk menja dlako , nravi nikoli – to povsem drži!

Ona ni niti malo boljša od njega. Ubistvu še veliko slabša. Kriva je sama za vse, zmešana lovaca

Odgovor na objavo uporabnika
Tipično, 10.03.2024 ob 21:53

Ona ni niti malo boljša od njega. Ubistvu še veliko slabša. Kriva je sama za vse, zmešana lovaca

Ja točno tako.

Vedela je v kaj se spušča.

OMG, 10.03.2024 ob 21:23

Taki ljudje, brez morale, ne bi smeli nikoli priplezati tako visoko.Nikoli! Pa še to: Volk menja dlako , nravi nikoli – to povsem drži!

SAj ravno zato pa priplezajo, žalostno v bistvu.

Mah, Jerca, v enem delu življenja sem jo poznala, se je videlo, da ima ambicije, ampak s temle zakonom se je opekla, ji  ne privoščim, to so osebe s konkretno psihiatrično diagnozo, poznam en podoben razhod, ženska je 10 let prihajala k sebi, čisto jo je uničil.

Mami štirih žverc, 10.03.2024 ob 23:18

SAj ravno zato pa priplezajo, žalostno v bistvu.

Mah, Jerca, v enem delu življenja sem jo poznala, se je videlo, da ima ambicije, ampak s temle zakonom se je opekla, ji  ne privoščim, to so osebe s konkretno psihiatrično diagnozo, poznam en podoben razhod, ženska je 10 let prihajala k sebi, čisto jo je uničil.

Daj no, ista je, iz njihovega doma je pomagala vreči njegova otroka, žena je verjetno sama šla, po tem ko jo je javno varal z njo. Za bruhat, ne vem kako se vam lahko smili, je točno vedela s kom se je zapletla.

Jaz poznam punco, ki ji je to terapevt naredu. Naletela je na narcisa v terapiji.

Bolj ko smo ji govorili da ga pusti bolj je vztrajala da je to proces in da so to njene teme. Ni ga pustila dokler ni bilo prepozno.

Tud ona je rabla ene 10 let, da je spet zacela funkcionirat–

Narcisi so povsod okoli nas https://www.youtube.com/watch?v=Shlj0sVhxhc https://www.youtube.com/watch?v=TLM94DnKkQo

Bumerang efekt. Kar je drugim povzročila, je zdaj nazaj dobila. Pa vsaj tiho bi bila, ne pa da zdaj to pvseh cajtengih razlaga na dolgo in široko. Ni sočutja za take …

Klasika komentiranja, kriva je žena, histeričen in nasilen mož lovi otroke s pasom v roki, da jih poduči kdo je gospodar, žena se skriva pod mizo v upanju, da bo bes  minil, 13 let vztraja v tem toplo mrzlo zakonu, 13 let podpira moža v karieri in njegovi poti navzgor, ni ne prva ne zadnja v takem odnosu ni edina, ki upa, da se bo slej kot prej stanje umirilo pa se ne, vse hujše je in maltretiranje in fizično nasilje se še stopnjuje, enkrat ima pač dovolj in prekine odnos, da obelodani kaj se je dogajalo za štirimi stenami ji dam prav, če ga ne bi ona, bi pa možek zaigral žrtev, ni zahteval kar tako razpravo na sodišču za zaprtimi vrati, dovolj o njemu že pove, da ga je lastna hči iz prvega zakona tožila za alimentacijo.

Samo povem, 11.03.2024 ob 10:00

Klasika komentiranja, kriva je žena, histeričen in nasilen mož lovi otroke s pasom v roki, da jih poduči kdo je gospodar, žena se skriva pod mizo v upanju, da bo bes  minil, 13 let vztraja v tem toplo mrzlo zakonu, 13 let podpira moža v karieri in njegovi poti navzgor, ni ne prva ne zadnja v takem odnosu ni edina, ki upa, da se bo slej kot prej stanje umirilo pa se ne, vse hujše je in maltretiranje in fizično nasilje se še stopnjuje, enkrat ima pač dovolj in prekine odnos, da obelodani kaj se je dogajalo za štirimi stenami ji dam prav, če ga ne bi ona, bi pa možek zaigral žrtev, ni zahteval kar tako razpravo na sodišču za zaprtimi vrati, dovolj o njemu že pove, da ga je lastna hči iz prvega zakona tožila za alimentacijo.

no prva hči ga je morala tožiti za alimentacijo, ker se je on tačas skurbal z Jerco. Tudi otroka je vrgel iz hiše, da se je Jerca lahko vselila. Vse to se je dogajalo na očeh javnosti in bilo javno objavljeno, torej se boga sirotica Jerca ne more izgovarjati, da ni nič vedela, da je bila zaslepljena. Ker je kar izobražena dobro ve, da se mora sedaj narediti bogo bogo žrtev, pa tudi veliko prijateljic ima najbrž med novinarkami, ki te zgodbice obljavljajo.

Karma se vedno vrne.

Ne delaj drugim , kar nočeš da drugi delajo tebi.

Enostavno.

Se je pač opekla, ni ne prva, ne zadnja. Mi pa on deluje zloben in zajeban tip. Ona je pač taka kot je, izkoristila svoje “čare” itd.. Tudi ni edina, ogromno žensk se zapleta s starejšimi zaradi koristi. Tudi jaz sem se, lepa in mlada on pa starejši in bogat. Sva pa sicer po 20 letih se vedno skupaj. Je pa treba znat shendlat s takimi tipi, moj je sicer dobričina, niso vsi isti.. pa vseeno, taki so že dali nekaj skozi..

Mislim, da jo bo Jerca tukaj bolj slabo odnesla. Dedec je nadut kot puran, ima položaj, moč, denar, vplivne frende, ki so zagotovo enaki ali celo hujši in kup novih potencialnih kokošk.

Delitev premoženja bo mesarsko klanje, ker stari je bil vseskozi na dobro plačanih mestih. Kje je bila pa ona? Res je doma skrbela za njuna otroka. Ampak takle narcistični arogantnež bo to prikazal v povsem drugi luči.

Že to, kako je obračunaval s prvo ženo in otrokoma, je več kot tuleča sirena, da se ga je pametno na daleč izogniti. Ampak zdaj je kar je. Nobena ali noben se ne izvleče iz krempljev narcisa brez prask.

Znanka je tudi “pomagala” spraviti prvo ženo iz hiše in aktivno sodelovala pri reševanju “reveža pred grozno baburo”. Po parih letih se je bumerang vrnil od koder je priletel. Ona pa končala za pol leta na psihiatriji.

mijav mijav, 11.03.2024 ob 10:05

no prva hči ga je morala tožiti za alimentacijo, ker se je on tačas skurbal z Jerco. Tudi otroka je vrgel iz hiše, da se je Jerca lahko vselila. Vse to se je dogajalo na očeh javnosti in bilo javno objavljeno, torej se boga sirotica Jerca ne more izgovarjati, da ni nič vedela, da je bila zaslepljena. Ker je kar izobražena dobro ve, da se mora sedaj narediti bogo bogo žrtev, pa tudi veliko prijateljic ima najbrž med novinarkami, ki te zgodbice obljavljajo.

Torej ON je vrgel lastnega otroka iz hiše, ON se je skurbal, njega je tožila hči in za vse to je kriva Jerca, v tem tvojem zapisu lahko samo pripomnim, Bog daj revežem denar neumnim pa pamet.

Hj, 11.03.2024 ob 10:17

Se je pač opekla, ni ne prva, ne zadnja. Mi pa on deluje zloben in zajeban tip. Ona je pač taka kot je, izkoristila svoje “čare” itd.. Tudi ni edina, ogromno žensk se zapleta s starejšimi zaradi koristi. Tudi jaz sem se, lepa in mlada on pa starejši in bogat. Sva pa sicer po 20 letih se vedno skupaj. Je pa treba znat shendlat s takimi tipi, moj je sicer dobričina, niso vsi isti.. pa vseeno, taki so že dali nekaj skozi..

Kaj to v praksi pomeni, da je treba “znat shendlat z njimi”?

Samo povem, 11.03.2024 ob 10:46

Torej ON je vrgel lastnega otroka iz hiše, ON se je skurbal, njega je tožila hči in za vse to je kriva Jerca, v tem tvojem zapisu lahko samo pripomnim, Bog daj revežem denar neumnim pa pamet.

Je sostorilka in prav nobena žrtev, pa če se hoče sedaj še tako zelo prodati neumnim babam. En manipulator lahko zmede eno žensko, ki ga ne prepozna. Vse kar se je dogajalo s Cviklom, pa je bilo takoj celo medijsko objavljeno, takrat je ona seveda igrala drugačno vlogo. tudi sedaj je vprašanje, kaj je sploh res, najbrž sta oba huda psihiča vredna drug drugega.

o6l65, 10.03.2024 ob 20:23

Mi je hudo za to žensko. Saj lahko bi bila katerakoli druga, ki bi bila v njeni koži. V glavnem lepa, izobražena, pa verjetno tudi naivna, če je mislila, da če je varal svojo ženo, da bo pa do nje dober mož. Že ko sem brala kaj je bilo z bivšo ženo in otrokoma, me je spreletaval srh, če je polovica, kar so pisali mediji resnično.

On pa, še simpatičen ni!

Zdi se mi, da bo Milan fajn pritiskal nanjo glede na to, da jo je tožil za obrekovanje in iztisnil iz nje še kar nekaj življenja, tudi po ločitvi. Res težko, ko v odnosu pride do takšnih zgodb …

Zakaj točno ti je pa žal za babo, ki je speljala poročenega dedca in razdrla družino? Zdaj je pač dobila svoje. Temu se reče: “Karma is a bitch.”

sta kar vredna eden drugega. Jerca se nonstop nastavlja na IG, kot da je stara 16. Razgaljene fotke z Maldivov, saj ne da nima dobre postave, ampak stara je 50, za božjo voljo! Pa komentarji zraven, kako malo je treba – samo sonce in morje, haha

New Report

Close