Jerca Legan Cvikl in pirhi
A komunisti tudi pirhe barvajo? Verjetno vpliv francoske šole. 🙂
https://odkrito.svet24.si/clanek/govorice/jerca-legan-cvikl-je-krasila-pirhe-s-sinovoma-698931
Zanimivo pa, da slovenski mediji nič ne pišejo o tem, kako je Jerca že leto dni sama z otrokoma, odkar si je njen možiček našel super duper dobro plačano službo na Evropski banki za obnovo in razvoj v Londonu. Ona ga gre tja enkrat na mesec zadovoljit, v Ljubljani pa mlajši tipčki zadovoljujejo zdolgočaseno mamico.
Kako je to babše antipatično!
Obesila se je na tega starikavega sluzija (ki meša maglo), mu uničila družino, da zapufala za 100 let. Veste da so zapufani do vratu??
Toliko, kot je ona sposobna, nese vaška potepuška kuzlca na repu.
Sreča, da stari še miga in nekaj keša prinese v bajto. Da se lahko ona frajeriši. In podpira jo rumeni tisk.
Kako se pa osebno znajdeta, mi pa dol visi. Stariju mora bit žal k sto mater. Zato se umika.
Obup, kaj naredijo keš pi…čke in starci!
Na vzven pa kot pravljica……………………………………………….. kakšna groteska!
Cvikla sploh ni v Sloveniji. Praktično živita narazen, odkar sta prišla iz Luksemburga. Ampak tega ne razglaša. Mogoče je stari ugotovil, da ga je nategnila, zdaj pa zavoljo mladoletnih otrok stisne zobe in prenaša vse skupaj kakor ve in zna. Njej je važno samo da ima dovolj denarja, da lahko glumi elito, njega ne potrebuje. Verjetno ji še paše tako, da je v Londonu in ji ni treba seksat s starcem. Enkrat na mesec pa a sama obišče tam, kot je enkrat razlagala v enem intervjuju. Da jo malo v šoping pelje in verjetno kar v času menstruacije. 🙂
Ta dva otroka pa nista prav nič Cviklu podobna. Sploh ta blond fantič… Hmm 🙂
[/quote]
Dej nehi s tem. Otroc so tok različni….sem garant, da imata lahko dva črnolasa blond otročička. In se z leti spreminja in je na koncu (tam pri sedmih letih) isti kot foter.
Videz ni nič, to je najbolj plehka izjava – čisti očka.
https://www.zurnal24.si/magazin/vip/zakonca-cvikl-zivita-loceno-304186
Meni je res prav hecno brat njeno hvalisanje itd..
Ni denarja za francosko šolo. Je totalno predraga za dva mulca. Že tri leta ne hodita v fr. šolo.
[/quote]
Kako da ni denarja. Saj Cvikl zdaj dela na EBRD v Londonu, je član board of directors! On v enem mesecu zasluži toliko kot navadni Slovenec v dveh letih. Lani je še razlagala, da sta se ravno vpisala v francosko šolo. Mogoče si zamešala z vrtcem.
Kako da ni denarja. Saj Cvikl zdaj dela na EBRD v Londonu, je član board of directors! On v enem mesecu zasluži toliko kot navadni Slovenec v dveh letih. Lani je še razlagala, da sta se ravno vpisala v francosko šolo. Mogoče si zamešala z vrtcem.
[/quote]
Otroka sta bila vpisana v fr.šolo en in drugi v vrtec pred petimi leti. Potem je on zgubil tisto prejsnjo sluzbo in sta froca izpisala iz vrtca in sigurno nista tja hodila vsaj dve leti. Res pa je, da ne živim več v Slo.in mogoče sta ju lani spet vpisala tja. Al pa ženska spet nekaj naklada, kot je nakladala takrat, ko nista bila vpisana, da hodita s Francozi na šolske tabore. Ha, ha, ha…
Ta tudi izkoristi vsako priliko, da se ven meče. ona zdaj tukaj o neki tradiciji govori na krščanski praznik. A k maši tudi gre? Kaj pa imajo za zajtrk, nič blagoslovljenih jedi? Ona samo fura komercialno veliko noč, tako kot vsa njena elita. Nima pojma o tradiciji, še manj jo živi. Krščanskih vrednost nima, sicer ne bi s kurbanjem razbijala tuje družine. Pa še kar se rine v rumene medije, namesto da bi se od sramu potuhnila v mišjo luknjo in upala, da jo vsi pozabijo. Njo in njeno sramoto.
Se res sprašujem, kako čisto vse veste o ljudeh, o katerih ste (večinoma) prebrali par člankov na spletu? Mogoče se imajo pa res čisto fajn? Ker za uspešno zvezo (po moje) res ni pogoj, da si 24/7 skupaj. Če bi bil, tu gor ne bi kar naprej brali o ločitvah in varanjih in podobnih zadevah.
Kar se pa barvanja jajc tiče, sama sem čisti ateist (oziroma antikrist, kot mi je zabrusila babica, kadar sem jo kaj jezila), pa vseeno vsako leto, zaradi tradicije, spominov iz otroštva in kaj vem zakaj še, barvam jajca. Včasih kupim celo šunko (jo sicer tudi izven “prazničnih” dni) in spečem potico. Seveda ni nič žegnano in jemo vse to za malico, večerjo ali pa zajtrk, kot komu paše. A nam je takim “brezvercem” torej prepovedano jest šunko in pobarvana jajca?