Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jerica Zupan in njen Timo

Jerica Zupan in njen Timo

A ta dva sta tut sla narazen? Na Ig ga ni za videt, vedno vse sama s tamalim… Ve kdo kaj?

je viden z drugo zensko.

Itak ločitev, kaj pa drugega…naša posrana fina slovenska elita.

Odgovor na objavo uporabnika
Znanka90, 28.12.2024 ob 20:27

A ta dva sta tut sla narazen? Na Ig ga ni za videt, vedno vse sama s tamalim… Ve kdo kaj?

Vse kaže, da sta šla narazen. Dela se, da ne opazi komentarjev, ko ga kdo omeni, včasih je non stop odgovarjala na vprašanja, sedaj se verjetno boji postaviti okence, ker bi se vsulo vprašanj.

Daddy is not on the picture

MonsteraMo, 28.12.2024 ob 22:25

Vse kaže, da sta šla narazen. Dela se, da ne opazi komentarjev, ko ga kdo omeni, včasih je non stop odgovarjala na vprašanja, sedaj se verjetno boji postaviti okence, ker bi se vsulo vprašanj.

No vidiš, zato jaz nočem objavljati na omrežjih da sem “v zvezi”. Ker nimam nič od tega a hkrati, ko ne bom več me bodo vsi gnjavili kje imam zdaj babo. Če ne zaradi drugega, da se bodo naslajali nad mojo nesrečo.

Mimogrede, ženska s kompletno potetovirano roko in kovinskimi vsadki na obrazu je velik red flag.

Od kdaj je tvoja stvar kdo je sel s kom narazen? Get a life

Girly, 22.01.2025 ob 23:32

Od kdaj je tvoja stvar kdo je sel s kom narazen? Get a life

To sicer ni nikogaršnja stvar ampak če babura objavlja svoj privat lajf pred celim svetom, naj potem pričakuje da jo bodo vsi valjali po zobeh.

Tam kjer je vse popolno je resnica popolnoma drugačna. Vedno je tako bilo in vedno bo.  Žalostno je samo, da mlade punce jemljejo za zgled razne sponzoruše na instagramu. Zakon in odnos je preccej bolj komplicirana stvar kot tisto kar piše na instiču

Oh..onadva sta bla tko zabavna, sem bila prepricana da tole ne bo slo v franze…zgleda se po otroku res vse extra spremeni..ampak zakaj vecinoma na slabse?

Zal se zveza starejsa zenska in mlajsi moski nikoli ne obnese. Vedno gresta narazen, samo vprasanje casa kdaj.

Ni pa ona nobena sponzorusa. Je zelo prijetna z nogami na tleh gospodicna. Mi je pa zal ta malega. Verjetno njegov oci ze nekaj mesecev veselo skace po neki drugi se mlajsi gospodicni.

Lili959, 25.01.2025 ob 13:49

Oh..onadva sta bla tko zabavna, sem bila prepricana da tole ne bo slo v franze…zgleda se po otroku res vse extra spremeni..ampak zakaj vecinoma na slabse?

ZAto, ker je treba na hitro odrast, dat sebe kdaj na drugo mesto, bognedaj, tudi na tretje…

Sprijaznimo se, danasnje generacije starsev, gledam ze moje vrstnike, okoli 45, jih ogromno ni doraslih neki resni odgovornosti.

Pride otrok, potrebno dati malo na stran sport, hobije, kolege, vse zive manikurno pedikurne obdelave in kofete pri mnogo zenskah, pa ce ni kake babice kje blizu, je nebeske srece kmalu konec.

Onadva pa res nista bila zabavna, on ves zatezen pa skos neki na dol, ona kao polna energije pa vsa nasmejana, pa vse oh in sploh, mi nista bila za skup…tako sem ju videla jaz

Prestara je bila zanj. Malo jo je imel,da je potreboval,zdaj pa seveda ima drugo,njegovih let. Stara nabira bo pa zdaj na Ig čepela in svoje obdelane fotografije objavljala.

Vem …

kvakkvak, 22.01.2025 ob 23:47

To sicer ni nikogaršnja stvar ampak če babura objavlja svoj privat lajf pred celim svetom, naj potem pričakuje da jo bodo vsi valjali po zobeh.

Vem

Berem zgornje komentarje  in se sprašujem kako jih sprejemata onadva.  Ona je vajena komentarjev in da se piše o njej.  Saj je to del njenega dela.  Kaj pa on?  Nekdo omenja da je skoz neki zatežen, z obrazom  na dol.  Pa je kdo pomislil da mu neprestano razgaljanje osebnega življenja na IG  gre na živce,  ker je kljub temu da je mlajši od nje, v resnici zrelejši in gleda na življenje drugače.  DA družinsko življenje naj bo družinsko in ne svetovno.  Nekdo je napisal da se ko pride otrok vse spremeni… Res je… ko pogledate zgodovino se je tudi v tem primeru … Prej ni bilo toliko objavljanja kot potem.   Pišete da se sama pojavlja s sinčkom na IG,  kar se lahko razume kot da je ostala sama z otrokom in postavi nekdanjega partnerja v slabo slabo luč.   Ne vidite pa,  kar vidim   ko on pripelje malčka zjutraj v vrtec,  ko ga pride iskat ….  ker ne objavlja vsakega koraka ki ga naredi,  ker so njegova prioriteta dobrobit malčka .  Da pa se lahko to udejani  mora včasih tudi kako razmerje  propasti.

Za otroka je potrebno biti zrel. V vseh pogledih. In ločiti družbeno življenje od zasebnega. Meni sta bila sipmatična, delovala sta mi kompatibilno in srečno.

Ja meni isto. Zato je pa to se ena potrditev kakšna laž je ta instagram..pa se useen nasedamo bedarijam. Vse so rozice pa metuljcki..potem se dvakrat pojokajo da zgleda kao realno…

RIA628, 26.01.2025 ob 10:38

Berem zgornje komentarje  in se sprašujem kako jih sprejemata onadva.  Ona je vajena komentarjev in da se piše o njej.  Saj je to del njenega dela.  Kaj pa on?  Nekdo omenja da je skoz neki zatežen, z obrazom  na dol.  Pa je kdo pomislil da mu neprestano razgaljanje osebnega življenja na IG  gre na živce,  ker je kljub temu da je mlajši od nje, v resnici zrelejši in gleda na življenje drugače.  DA družinsko življenje naj bo družinsko in ne svetovno.  Nekdo je napisal da se ko pride otrok vse spremeni… Res je… ko pogledate zgodovino se je tudi v tem primeru … Prej ni bilo toliko objavljanja kot potem.   Pišete da se sama pojavlja s sinčkom na IG,  kar se lahko razume kot da je ostala sama z otrokom in postavi nekdanjega partnerja v slabo slabo luč.   Ne vidite pa,  kar vidim   ko on pripelje malčka zjutraj v vrtec,  ko ga pride iskat ….  ker ne objavlja vsakega koraka ki ga naredi,  ker so njegova prioriteta dobrobit malčka .  Da pa se lahko to udejani  mora včasih tudi kako razmerje  propasti.

Tako je bilo predstavljeno na IG, mene iskreno boli za niiju, pac tako sem ju videla jaz..taksno sliko sta prodajala, ju ne poznam iz realnosti, ne jemljem pa objav, kot nekaj zabetoniranega, da se razumemo, ali je on to hotel ali ne pa niti ni pomembno, bil je objavljen s strani njegove partnerke….

Jah, Timo dobil sluzbo, tam spoznal mladenko, ki je pokazala interes, valda, samske bejbe ne gledajo na to, a je tip v vezi ali ne, on verjetno ni navajen pozornosti in je zagrabil. Preveckrat videno.

To nima veze z razliko v letih, ampak z zrelostjo osebe. Ne vem, zakaj se vsi obesate na leta.

Na koncu, ko se med nove veze polize, pa se zacne zaliti za staro vezo. Preveckrat videno in doziveto.

No  z Jerico mu sigurno nic ni manjkalo, prej je ogromno pridobil, tudi poslovno.

Ja, je samska, je bilo posredno povedano..

Z drugo je odsel?

čokati, 28.12.2024 ob 22:41

Mimogrede, ženska s kompletno potetovirano roko in kovinskimi vsadki na obrazu je velik red flag.

Človek, ki tako reazmišlja, je red flag na dveh nogah. po tvoje potrebuje verigo, priklenjeno na štedilnik?

Štirioglati, 02.04.2025 ob 08:34

Človek, ki tako reazmišlja, je red flag na dveh nogah. po tvoje potrebuje verigo, priklenjeno na štedilnik?

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Ima boga, da je še normalen folk na tem sveti! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

New Report

Close