Jerica Zupan in njen Timo
Znanka90, 28.12.2024 ob 20:27
A ta dva sta tut sla narazen? Na Ig ga ni za videt, vedno vse sama s tamalim… Ve kdo kaj?
Vse kaže, da sta šla narazen. Dela se, da ne opazi komentarjev, ko ga kdo omeni, včasih je non stop odgovarjala na vprašanja, sedaj se verjetno boji postaviti okence, ker bi se vsulo vprašanj.
MonsteraMo, 28.12.2024 ob 22:25
Vse kaže, da sta šla narazen. Dela se, da ne opazi komentarjev, ko ga kdo omeni, včasih je non stop odgovarjala na vprašanja, sedaj se verjetno boji postaviti okence, ker bi se vsulo vprašanj.
No vidiš, zato jaz nočem objavljati na omrežjih da sem “v zvezi”. Ker nimam nič od tega a hkrati, ko ne bom več me bodo vsi gnjavili kje imam zdaj babo. Če ne zaradi drugega, da se bodo naslajali nad mojo nesrečo.
Lili959, 25.01.2025 ob 13:49
Oh..onadva sta bla tko zabavna, sem bila prepricana da tole ne bo slo v franze…zgleda se po otroku res vse extra spremeni..ampak zakaj vecinoma na slabse?
ZAto, ker je treba na hitro odrast, dat sebe kdaj na drugo mesto, bognedaj, tudi na tretje…
Sprijaznimo se, danasnje generacije starsev, gledam ze moje vrstnike, okoli 45, jih ogromno ni doraslih neki resni odgovornosti.
Pride otrok, potrebno dati malo na stran sport, hobije, kolege, vse zive manikurno pedikurne obdelave in kofete pri mnogo zenskah, pa ce ni kake babice kje blizu, je nebeske srece kmalu konec.
Berem zgornje komentarje in se sprašujem kako jih sprejemata onadva. Ona je vajena komentarjev in da se piše o njej. Saj je to del njenega dela. Kaj pa on? Nekdo omenja da je skoz neki zatežen, z obrazom na dol. Pa je kdo pomislil da mu neprestano razgaljanje osebnega življenja na IG gre na živce, ker je kljub temu da je mlajši od nje, v resnici zrelejši in gleda na življenje drugače. DA družinsko življenje naj bo družinsko in ne svetovno. Nekdo je napisal da se ko pride otrok vse spremeni… Res je… ko pogledate zgodovino se je tudi v tem primeru … Prej ni bilo toliko objavljanja kot potem. Pišete da se sama pojavlja s sinčkom na IG, kar se lahko razume kot da je ostala sama z otrokom in postavi nekdanjega partnerja v slabo slabo luč. Ne vidite pa, kar vidim ko on pripelje malčka zjutraj v vrtec, ko ga pride iskat …. ker ne objavlja vsakega koraka ki ga naredi, ker so njegova prioriteta dobrobit malčka . Da pa se lahko to udejani mora včasih tudi kako razmerje propasti.
RIA628, 26.01.2025 ob 10:38
Berem zgornje komentarje in se sprašujem kako jih sprejemata onadva. Ona je vajena komentarjev in da se piše o njej. Saj je to del njenega dela. Kaj pa on? Nekdo omenja da je skoz neki zatežen, z obrazom na dol. Pa je kdo pomislil da mu neprestano razgaljanje osebnega življenja na IG gre na živce, ker je kljub temu da je mlajši od nje, v resnici zrelejši in gleda na življenje drugače. DA družinsko življenje naj bo družinsko in ne svetovno. Nekdo je napisal da se ko pride otrok vse spremeni… Res je… ko pogledate zgodovino se je tudi v tem primeru … Prej ni bilo toliko objavljanja kot potem. Pišete da se sama pojavlja s sinčkom na IG, kar se lahko razume kot da je ostala sama z otrokom in postavi nekdanjega partnerja v slabo slabo luč. Ne vidite pa, kar vidim ko on pripelje malčka zjutraj v vrtec, ko ga pride iskat …. ker ne objavlja vsakega koraka ki ga naredi, ker so njegova prioriteta dobrobit malčka . Da pa se lahko to udejani mora včasih tudi kako razmerje propasti.
Tako je bilo predstavljeno na IG, mene iskreno boli za niiju, pac tako sem ju videla jaz..taksno sliko sta prodajala, ju ne poznam iz realnosti, ne jemljem pa objav, kot nekaj zabetoniranega, da se razumemo, ali je on to hotel ali ne pa niti ni pomembno, bil je objavljen s strani njegove partnerke….
Jah, Timo dobil sluzbo, tam spoznal mladenko, ki je pokazala interes, valda, samske bejbe ne gledajo na to, a je tip v vezi ali ne, on verjetno ni navajen pozornosti in je zagrabil. Preveckrat videno.
To nima veze z razliko v letih, ampak z zrelostjo osebe. Ne vem, zakaj se vsi obesate na leta.
Na koncu, ko se med nove veze polize, pa se zacne zaliti za staro vezo. Preveckrat videno in doziveto.
No z Jerico mu sigurno nic ni manjkalo, prej je ogromno pridobil, tudi poslovno.