Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jermen v avtu pušča zoprne zvoke

Jermen v avtu pušča zoprne zvoke

malo poglej če kaj pušča..koleg aje mel v polu podoben primer, pa mu je mislim da mu je hladilna tekočina curila in se cedila na jermen

vsekakor pejd na servis ker je bolj zihr kt pa eksperimentirat pa da bognedaj mašine ne poškoduje

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Mal sem pogledal in najdu na ebay – u za primerjavo.

Po moje je šel falit napenjalec jermena – to je ta kolešček. Mikro jermen pa tud ni tak strošek in se vse skupaj zamenja.

Zgleda pa takole kot v priponki.

Ne pušča nič, sem dala papir spodaj, ker sem tudi na to posumila, da morda kje kaj pušča.

Tole res ni videti drago, me pa zanima ali bo to res odpravilo težavo. Hvala za vse napotke in ideje, bom povedala svojemu mehaniku, kaj se mi je predlagalo na forumu. Super ste!

No še nek.

Glede na to, da ima dva mikro jermena, je lahko en al drugi.

Maš mikro jermen 4, ki poganja vodno pumpo in pumpa za servo.

Maš mikro jerme 6, ki poganja alternator in klima kompresor in ima napenjalec št 1.

Tu je sedaj malo morje možnosti. Lahko vodna pumpa, v kolikor ni bila še zamenjana. Možno so tudi ležaji v alternatorju. Stavim pa, da je ležaj v napenjalcu št 1.

Če bi se jaz lotil. bi najprej vrgel dol jermen 4 in preveril ropotanje. Tako ostraniš polovico potencialnih žvižgačev.

Če si že nabavila WD, poizkusi našpricat napenjalec št 1 kot na sliki.

Ker so ti že vse ostalo napisali, ne glede na to kaj je res in kaj ni- Med delovanjem roke od jermena stran!
Pri mesarju dobiš vse sorte, prstov pa po navadi nima naprodaj.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

New Report

Close