Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Jermen+vodna crpalka

Jermen+vodna crpalka

A so res menjava jermena in vodna pumpa tako drage zadeve? 80 000 sit in vec. Imam namrec Laguno.

Ja žal je res. Jaz sem dal pri twingotu 60 jurjev.
Vodna pumpa pri renojih crkava kot po pravilu (letnik 97-01). Si že ene 25 za katerga sem slišal. Mogoče so novejši letniki kaj boljši.

lp

Isti **** je z bencinskimi črpalkami – sam vložek (motorček) je drag ko pes – cca. 60-70 jurjev :(( Še dobro da znam zadevo menjat sam.

Ja, nažalost je tako drago, in to je tako delo da je bolje da ga opravi uradni mehanik kot pa sam na domačem dvorišču. Če ti bo kaj lažje, sama pumpa še ni tako draga;
jermen okoli 10 – 15 000 sit
pumpa okoli 40 – 55 000 sit
Za to ti bodo računali vsaj 4 ure dela, ena ura je pa približno 6000 sit, sedaj pa izračunaj.

Kaj pa kupujete Renaulte…potem pa jamrate.Švaba je še vedno zakon.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

kateri švaba???
kot vem se nekateri deli različnih avtov isti proizvojalci delov
pumpa bosch …
elektronika isto lahko bosch simens ……
alternatorji isto iskra bosch …….
in še veliko je takih primerov……

nissan patrol 2.8 td l.91 . Po menjavi glave ne laufa kot treba. Kdo kej ve o tem problemu? Morda je treba še kej zamenat? Glava je 97 letnik . Vem da morjo bit drugi ventili.

Ena od možnosti je,da so zamaknili zobe na jermenu ,ki žene črpalko goriva(po domače Bosch pumpo).

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

New Report

Close