Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jesen je….

Jesen je….

Zunaj sonček,kostanj že zori……malce topleje smo oblečeni…sam se več tistega suhega listja pod nogami nam manjka…..
lep jesenski vikend vsem….

KAKŠEN SONČEK????? Ja, blagor se vam gorenjcem :))). V Lj. ščije in grmi, da je še mene strah. Sem sama doma :((.

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

A ti že likaš srajce ???
Dobro jutro, gmajnica ! Sem končno spravila nekaj
malega v red in zdaj ….

Lep dan vam želim. Meni je deževje sicer pokvarilo
načrte, a zaradi tega bo svet šel naprej, kot jaz tudi.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Nitko nije doma !!!! Ha, ha, ha, Lili, jaz
sem vedno sama doma !! In po pravici povem,
se zadelam tako v tej hiši senc, da mi mine
dopoldan kot bi mignil. Ne vem, če ne bo kmalu
treba kaj zakurit ???

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ja, jesen je … in danes je Biba Mica dejala
Biba Tonetu, da se ne more nikamor premakniti!
Pa je zavpil škrat Tuki-Tam, naj Biba Tone posodi
Biba Mici malo sline, on da jo bo potem pa porival !!???

Tako je bilo danes zjutraj na Bisergori, ko me je tuljenje
Biba Mice in Biba Toneta prebudilo iz sladkih sanj !

sonček je..pridte k nam….res sije..fejst…….:) kak dež….

Likam…hmmmm ni slaba ideja..a zdejle grem za mojega Srečkota po pesek za stranišče..in grem še zase nekaj denarja zapravit…Mam vse prevelike hlače..hehehehehe

heehehe a ni fletna..zdej je pa palčica Maja…..:)))))))

Moram pospravljat, ker imamo bombo. Mojih dveh fantov sem se rešila do popoldan, ampak tale dež mi je kar vso voljo zbil in sem lenoooooba. Zakurt pa bo treba ali pa debele puloverje čez dan in nogavice za ponoči nosit :).

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

A ti to čist zares … e… dol spravljaš *?

ja res……:)) mater mi sveti lih v oči…bo treba dol žaluzije potegnit……sonček je prelep……

he tista pesem…mi zdejle zbija po glavi….

jesen u meni tuguje,a ja sanjam prolječe…..
Parni valjak…uh jej

Sej vem da je jesen. Letos me samo zebe no…

New Report

Close