Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style jesenska prehodna jakna

jesenska prehodna jakna

Kupujem neko lažjo prehodno jesensko jaknico, pa sploh ne vem, kaj naj grem pogledat. Kaj se sploh nosi in kam naj se podam po nakupih? Predlagate kakšno spletno stran, kjer so zajeti taki trendi za vsak dan ne neka visoka moda, kar paše samo na modno brv. Sem pa športen tip človeka.

trenc plascek ali usnjena jaknca mogoce? To je vedno in.

Če si bolj športna si nabavi kakšno softshell jakno, imajo jih ugodno v raznih športnih trgovinah. Drugače pa svetujem obisk kakšnega večjega nakupovalnega središča. Med vsemi trgovinicami boš zagotovo našla kaj ustreznega.

Za kam pa rabiš? A za v službo ali bolj za prosti čas? Če bolj za prosti čas, potem si lahko kupiš kakšno softshell jakno, imajo vseh mogočih cenovnih razredov in bolj ali manj športnih izvedb. Jaz sem si jo spomladi kupila v interšparu in jo zdaj zelo nosim, tudi za v službo, je precej nevtralnega videza, sive barve. Imajo jih pa tudi v hoferjih, lidlih, športnih trgovinah. Druga meni všečna verzija so pa tričetrt jakne v stilu malo tanjše bunde. Imajo trenutno veliko izbiro recimo v C&A ali Peek & Cloppenburg.

Pejt u Newyorker tam sem dobila, kupila fino in ok prehodno jaknco…

New Report

Close