jest bi kar umrl
a je ga. zmajka tooooooook dobra? jst sem imela pa občutek, da se je mal izogibaš! :)))
hmmm … aja, mogoče je pa tako grozn, da bi kr umrl?
kaj te hiče stari?
V bistvu…do takega stadija med seksom še nisem prišel in niti nebi še rad, ker mu verjetno sledi infarkt…
Je pa res, da nekateri strokovnjaki, ki se z seksom bolj dlakocepsko ukvarjajo, pravijo moškemu orgazmu “mala smrt”, tko da Razo…do neke meje se tvoja trditev kar pogosto dogaja… ))))
“Čuj punči, ka lahko jaz na tebi malo umrem?” )))))
nekoč sem nekje bral, da poznajo na japonskem t.i. sladko smrt, ko je recimo ženska med intenzivnim ljubljenjem, ko je doživela mnogo, mnogo, mnogo..orgazmov med enim ljubljenjem , umrla, mit ali resnica? kdo bi razumel japonce, kaj razo?[/quote]
fleš … saj v sloveniji se to tudi dogaja. dedek od moje znanke je umrl. na ljubici. žena je pa za pogreb morala poskrbet. kaj misliš, katera je bila v večjem šoku žena ali ljubica?
nekoč sem nekje bral, da poznajo na japonskem t.i. sladko smrt, ko je recimo ženska med intenzivnim ljubljenjem, ko je doživela mnogo, mnogo, mnogo..orgazmov med enim ljubljenjem , umrla, mit ali resnica? kdo bi razumel japonce, kaj razo?[/quote]
fleš … saj v sloveniji se to tudi dogaja. dedek od moje znanke je umrl. na ljubici. žena je pa za pogreb morala poskrbet. kaj misliš, katera je bila v večjem šoku žena ali ljubica?[/quote]
Odvisno kaj je pisalo v oporoki… )))))
fleš … saj v sloveniji se to tudi dogaja. dedek od moje znanke je umrl. na ljubici. žena je pa za pogreb morala poskrbet. kaj misliš, katera je bila v večjem šoku žena ali ljubica?[/quote]
tricky question)) aj pa vem, predvidevam da ljubica?
tricky question)) aj pa vem, predvidevam da ljubica?[/quote]
bingo. žena je itak vedla. vprašala je samo: pri kateri?