Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu jest bi kar umrl

jest bi kar umrl

med sexom…..))))

a se vam je že kdaj zgodilo tako intenzivno globoko?

cc

leta letijo - iščem stevardeso

a je ga. zmajka tooooooook dobra? jst sem imela pa občutek, da se je mal izogibaš! :)))

hmmm … aja, mogoče je pa tako grozn, da bi kr umrl?

kaj te hiče stari?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ne me hudega delat…grrrrrrrrrrrrr

no….se je tebi to že godilo?

V bistvu…do takega stadija med seksom še nisem prišel in niti nebi še rad, ker mu verjetno sledi infarkt…

Je pa res, da nekateri strokovnjaki, ki se z seksom bolj dlakocepsko ukvarjajo, pravijo moškemu orgazmu “mala smrt”, tko da Razo…do neke meje se tvoja trditev kar pogosto dogaja… ))))

“Čuj punči, ka lahko jaz na tebi malo umrem?” )))))

A to misliš na tolk globoko penetracijo al kaj ? :-))))))))))))

**************************************************************** Tja, kamor je vredno iti, ne vodi nobena bližnjica.

no ja..mogoče imaš prav…samo kaj pa pomeni globoko??….če si samo tehničar…))))

Umrl bi zato, ker bi kar not padel in ne bi dobil zraka- vzrok zadušitev.
Kajneda??

ne. men se samo dogaja, da šeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

nekoč sem nekje bral, da poznajo na japonskem t.i. sladko smrt, ko je recimo ženska med intenzivnim ljubljenjem, ko je doživela mnogo, mnogo, mnogo..orgazmov med enim ljubljenjem , umrla, mit ali resnica? kdo bi razumel japonce, kaj razo?

nekoč sem nekje bral, da poznajo na japonskem t.i. sladko smrt, ko je recimo ženska med intenzivnim ljubljenjem, ko je doživela mnogo, mnogo, mnogo..orgazmov med enim ljubljenjem , umrla, mit ali resnica? kdo bi razumel japonce, kaj razo?[/quote]

fleš … saj v sloveniji se to tudi dogaja. dedek od moje znanke je umrl. na ljubici. žena je pa za pogreb morala poskrbet. kaj misliš, katera je bila v večjem šoku žena ali ljubica?

nekoč sem nekje bral, da poznajo na japonskem t.i. sladko smrt, ko je recimo ženska med intenzivnim ljubljenjem, ko je doživela mnogo, mnogo, mnogo..orgazmov med enim ljubljenjem , umrla, mit ali resnica? kdo bi razumel japonce, kaj razo?[/quote]

fleš … saj v sloveniji se to tudi dogaja. dedek od moje znanke je umrl. na ljubici. žena je pa za pogreb morala poskrbet. kaj misliš, katera je bila v večjem šoku žena ali ljubica?[/quote]

Odvisno kaj je pisalo v oporoki… )))))

fleš … saj v sloveniji se to tudi dogaja. dedek od moje znanke je umrl. na ljubici. žena je pa za pogreb morala poskrbet. kaj misliš, katera je bila v večjem šoku žena ali ljubica?[/quote]
tricky question)) aj pa vem, predvidevam da ljubica?

tricky question)) aj pa vem, predvidevam da ljubica?[/quote]

bingo. žena je itak vedla. vprašala je samo: pri kateri?

New Report

Close