Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jest pa priznam…))))

Jest pa priznam…))))

: perla
Datum: 08-09-04 20:42

Da sem grešila !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In to z gobami…reci in piši z marelami…eto ode moja dieta k vragecu…))) MMMMMMMMMMmmmmmmmm:))))))))))

Kar misliš ustvarjaš,
kar čutiš privlačiš,
kar si zaželiš postaneš……

Odgovorite na to sporočilo | Forumi | Vse na eni strani | Odjava | Moj profil Prejšnja tema | Naslednja tema

eh jebiga , ko bi vsaj z jurćki :)))))))))))))))))

eee jih je treba it nabirat…prideš? Ponudba velja še zmerej….

Perla! Na dieti si? Kaj pa jogurtova torta? :))))

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

OBLJUBIM KMALU!!

Nč torte jest sma delim dobrote med dobre ljudi…..sama pa ja na dieti…ampak dons vraga ehh sem grešila..zdej čakam sam še na pokoro…)))))))))))))))) hehehehe

Kakšno dieto imaš? Takšno kot je imel zajček? Ali mogoče 3md?

3x zdravo marijo pa 5x oče naš zmrmaj .. pa bo vse kul :)))

ehehehe…ja pa zraven še mal športa ne?

dieta manj žri!!!! ta je baje da full kulll:)))

Aha, sem slišala za tole :)))). Upam, da ti bo uspelo. Moraš pa vedet, da MORAŠ tudi grešit, da ne izgubiš volje!!!

ja itak … kolebnica 🙂

lili ti pa nč hujšat :))) .. sam grešit morš :))

hahahahaha ja to to…))))

Razumem! Grešit pa tudi ne smem preveč, da ne bom postala žogica, iz mene pa bo prišla žogica št. 2 :))))

Tvoja odprta tema izpred nekaj dni, ko si razlagala vajino sago s tamalim glede tokse me je čist šokirala. Kako se lahko zmotijo? Bemti, bi jih tko zbrcala.

kdaj bo spomladi veseli dogodek 🙂 ? ej … sem čist not padla … moja nosečnost je bla tko mučna zame … bi zdej kr še 1x bol na izi vse skupi :)))

a kako so se zmotil … ma v porodni sobi sem rekla da morjo vzet popkovno kri … pol pa nismo vedli .. a rabijo tud mojo kri al moje ne … pa smo rekli da škodit ne more in so vzel še mojo kri … pa nebi blo treba … so tko v lab. mislili da sem jest tudi novorojenček :))) matr .. in pol so zagnali paniko in poslali domov izvide da naj se takoj zglasimo na kliniki ker je kri pozitivna (moja ane … jasno da je pozitivna) … in pol tam z zdravnico študiramo in nobenmu nč jasno … no potem je ona zavrtela par telefonov in smo prišli do tega da so se pač zmotili 🙂 … sej če tko pogledaš so se zmotili samo v tem … da so spregledali da nisem novorojenček ampak mama :))

ma vse jim oprostim sam da je OK 🙂

kako pa je s tabo?

B.

baje da je superca za pokurit odvečno energijo 🙂 ko sprobam ti javim če drži :)))))

ti ,ti grešnica….

Na veseli dogodek računamo nekje okrog 11.3., to je že skoraj pomlad :)). Ampak ziher bo snega do vratu, kot ponavadi ta čas, he he

A da so mislili, da si ti novorojenček? Joj, a nič ne napišejo komu vzamejo???? Še vedno sem šokirana. Imam že kar nekaj sivih las, ampak v tem primeru bi jih dobila kar po celi glavi.

Glavno, da je zdaj vse ok in da uživate. Za uživanje v nosečnosti imaš pa še ta tretjo možnost, hehehe

New Report

Close