Jest pa priznam…))))
: perla
Datum: 08-09-04 20:42
Da sem grešila !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
In to z gobami…reci in piši z marelami…eto ode moja dieta k vragecu…))) MMMMMMMMMMmmmmmmmm:))))))))))
Kar misliš ustvarjaš,
kar čutiš privlačiš,
kar si zaželiš postaneš……
Odgovorite na to sporočilo | Forumi | Vse na eni strani | Odjava | Moj profil Prejšnja tema | Naslednja tema
Razumem! Grešit pa tudi ne smem preveč, da ne bom postala žogica, iz mene pa bo prišla žogica št. 2 :))))
Tvoja odprta tema izpred nekaj dni, ko si razlagala vajino sago s tamalim glede tokse me je čist šokirala. Kako se lahko zmotijo? Bemti, bi jih tko zbrcala.
kdaj bo spomladi veseli dogodek 🙂 ? ej … sem čist not padla … moja nosečnost je bla tko mučna zame … bi zdej kr še 1x bol na izi vse skupi :)))
a kako so se zmotil … ma v porodni sobi sem rekla da morjo vzet popkovno kri … pol pa nismo vedli .. a rabijo tud mojo kri al moje ne … pa smo rekli da škodit ne more in so vzel še mojo kri … pa nebi blo treba … so tko v lab. mislili da sem jest tudi novorojenček :))) matr .. in pol so zagnali paniko in poslali domov izvide da naj se takoj zglasimo na kliniki ker je kri pozitivna (moja ane … jasno da je pozitivna) … in pol tam z zdravnico študiramo in nobenmu nč jasno … no potem je ona zavrtela par telefonov in smo prišli do tega da so se pač zmotili 🙂 … sej če tko pogledaš so se zmotili samo v tem … da so spregledali da nisem novorojenček ampak mama :))
ma vse jim oprostim sam da je OK 🙂
kako pa je s tabo?
B.
Na veseli dogodek računamo nekje okrog 11.3., to je že skoraj pomlad :)). Ampak ziher bo snega do vratu, kot ponavadi ta čas, he he
A da so mislili, da si ti novorojenček? Joj, a nič ne napišejo komu vzamejo???? Še vedno sem šokirana. Imam že kar nekaj sivih las, ampak v tem primeru bi jih dobila kar po celi glavi.
Glavno, da je zdaj vse ok in da uživate. Za uživanje v nosečnosti imaš pa še ta tretjo možnost, hehehe