Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ježeeeeeeeeeeek****************

Ježeeeeeeeeeeek****************

Ops. sorry, samo malo preverjam , heheheheheeh

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

JEŽEK !!! Madonca !
Kdo govori o odgovorih na esej , bemti!
Treba je nežno pobožat , pa pocrkljat , pa polupčkat , nobenih globokih traktatov , BEMTI !!!

Nikita je že čist besna , ker ježek nič ne kopča !

Hej, štumpi, cmoka!!!!

Strela , včeraj se mi je spet zgodilo !
Malo je manjkalo , da nisem promašila enega VERRY IMPORTANT meetinga , Jezus Kristus , bi se obesla …

Nikita čuti recesijo , ne more si privoščit bolj sofisticirane tehnike

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo************++

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Madonca, zajček, kaj ga pa serješ??
Muca huda !

Zakaj huda,nisem huda.le prijetno presenečena k po dolgem času vidim eno ime,ki se je javilo…in mi je…….tko no…lepo..hehehehh
nč bat zajček…ne oziraj se na me…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

… zajček… sej muca tud hod v tvoj zelje po korenje :)))) kaj se sekiraš… podpiram večnacionalno sestavo mešanih parov!

Jani ni nacionalist!

Lepo, da ti je lepo, hehehe…..
muca, saj nam je vsem lepo, ko se najdemo skupaj, verjemi mi !!!
Cmoka, muci !

yap, bravo Jani!

hahah k pa svpjga kupusa nimam,zelnika heheheheh a da hodim v tuje bemti Jani od kod ti to…

Ma kej ste vi po parčkih..humimra res prepočas prhaja..pa ze kar neki staza mam tule jaooooo

hvala bogu, da gre…..
vas komaj sledim…ampak paše…..

V tujih zeljnikih je vedno najslajše.
Ti si kar vzemi……..

ma tuje …. no glih ni tuje…
sej je vse naše če paše
korene al zele
če ni nobene žele je tud hudič……

hehehehehe kaj sem napisu? nimam pojma!

Jani pesnuje… pa neide baš….

Napisal si RESNICO !
Napisla si besde, ki pomenijo svet, ki so močnejše od železa, napisal si , ja napisal si dejstva!!!

Heh, tvoje besede pridejo v zgodovino !!!

‘Bemti zajček… zdej si me pa čist presenetila :))) Kolk sem bil pa zdej pohvaljen… in to za en poizkus…. pesniške ode….

zajček… globoko zahvaljena!

Jani

Nič ne skrbi, se mi boš že odolžil :))))))))))))
To mi deli :)))))))))))))

New Report

Close