jezero6
Ni Hleba ubil Lap oz. KOSTIČ ampak podrejeni bivši uslužbenec v siven nissanovem terencu, ker ga je Hleb odpustil. Nadenj so po umoru ko so odkrilu prišli specialci. Cela četa je zvečer oz. v temnem delu dneva vdrla v stanovanje. Bila je scena vsaj pet minutna okrog tega.
Pa kako lahko kritizirajo zvok ljudje, ki še vsebini niso zmožni sledit..mi pa ni jasn!
Nisem jaz oseba ki ne razume, niti mi ni bilo brez veze. Se samo priimka primorskega uslužbenca s sivim Nisanom ne morem spomnit. 🙂
Opažam pa da morajo tukaj gor bit precej stari, naglušni in dementni ljudje. Ket jim je nivo razumevanja en takšen. Se človek tako počuti med to večino kot bi sedel na kavi med pešajočimi upokojenci v ponedeljek zjutraj.
Ni Hleba ubil Lap oz. KOSTIČ ampak podrejeni bivši uslužbenec v siven nissanovem terencu, ker ga je Hleb odpustil. Nadenj so po umoru ko so odkrilu prišli specialci. Cela četa je zvečer oz. v temnem delu dneva vdrla v stanovanje. Bila je scena vsaj pet minutna okrog tega.
Pa kako lahko kritizirajo zvok ljudje, ki še vsebini niso zmožni sledit..mi pa ni jasn!
[/quote]
Pa saj zato, ker je bil zvok obupno slab, je bilo težko slediti vsebini!!
Hja, ta umor dekana Hleba spominja na umor Jamnika ,direktorja kemijskega inštituta, ki naj bi ga ubil odpuščeni uslužbenec.
Saj, katerega leta je pa avtor pisal Jezero..ker je ta Hleb, pa kemijski faks, kar neki vmes padel , sploh ni povezan dogodek s prvim truplom in odrezano glavo, niti z ustreljenim dilerjem.
Čist možno,da je piscu med pisanjem navdih za Hleba ,dalo dogajanje na realni sceni v Slo.
Točno to, zaradi izjemno slabega zvoka in enoličnega momljanja inšpektorja je bilo skoraj nemogoče slediti vsebini. Enkrat sem se prav potrudil, potem se mi ni dalo več.
Pa tudi razvlečeno in dolgočasno je bilo.
[/quote]
Drži, tudi moj sosed, ki noče uporabljat slušnega aparata in pravi,da če ga vklopi mu vse buči, isto reče. Tko da ne gleda tega sploh, samo tiste kjer so podnapisi, pa dost simple akcij! To vse šteka, drugo pa že ne.
Drži, tudi moj sosed, ki noče uporabljat slušnega aparata in pravi,da če ga vklopi mu vse buči, isto reče. Tko da ne gleda tega sploh, samo tiste kjer so podnapisi, pa dost simple akcij! To vse šteka, drugo pa že ne.
[/quote]
Uporablja aparat, a mu hrešči še vedno, a le pri Tarasu. Ostale lepo sliši . Zelo redko tudi ostali malo pohreščijo::)).
Pravi, da razume zgodbo, a ga na smrt dolgočasi. Bi moralo biti malo več akcije, pravi.
Nisem jaz oseba ki ne razume, niti mi ni bilo brez veze. Se samo priimka primorskega uslužbenca s sivim Nisanom ne morem spomnit. 🙂
Opažam pa da morajo tukaj gor bit precej stari, naglušni in dementni ljudje. Ket jim je nivo razumevanja en takšen. Se človek tako počuti med to večino kot bi sedel na kavi med pešajočimi upokojenci v ponedeljek zjutraj.
[/quote]
NJegovo ime je Matej Verbič, če je tako kot v knjigi. Namreč nekaj stvari je nadaljevanki drugačnih, recimo samomor Karin, v knjigi zaužije ciankalij, v nadaljevanki se pa ustreli …
To mora pa biti res ena super nadaljevanka, da na koncu ne veš niti koga so ubili, kaj šele kdo je to osebo ubil. LOL
Pa ne, nisi ti nič kriva. To je bilo res za en k. zrežirano. Če ne poznaš knjige, se hitro izgubiš. Ne vem kako si predstavljajo s tem mobilizirat gledalce Razen par domiselnih stavkov iz ust Mateja Puca, ki je bil po mojem še najbolje profiliran v nadaljevanki, je vse skupaj ne živi dolgčas in eno samo dolgovezenje.
To mora pa biti res ena super nadaljevanka, da na koncu ne veš niti koga so ubili, kaj šele kdo je to osebo ubil. LOL
Pa ne, nisi ti nič kriva. To je bilo res za en k. zrežirano. Če ne poznaš knjige, se hitro izgubiš. Ne vem kako si predstavljajo s tem mobilizirat gledalce Razen par domiselnih stavkov iz ust Mateja Puca, ki je bil po mojem še najbolje profiliran v nadaljevanki, je vse skupaj ne živi dolgčas in eno samo dolgovezenje.
[/quote]
Tudi meni se je zdel še najbolj pravi, dober .
Po prvem delu sem še zagovarjala ta naš “presežek”. Scene iz Bohinja so bile top. Vse ostalo: obup od obupa. Sem se prebila skozi vseh 6 delov. Ne morem verjeti, da so umor dekana kar nepovezano vrgli noter (se pravi, zelo švoh izvorna zgodba). Čar dobrih kriminalk je ravno v tem, da povežejo niti v celoto. In Cavazza: veliko razočaranje. Hmmmm, mhm, mmmm. Brez komentarja.
Pa res. Kaj bo novega naslednjo nedeljo?
[/quote]
V imenu ljudstva.
V imenu ljudstva.
https://4d.rtvslo.si/spored-4d/tvs1/2020-02-02/2461696
[/quote]
Glede na to, da je režiser Vojko Anzeljc (Ena žlahtna štorija), bo tole sigurno boljše od Jezera.