Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka jezero6

jezero6

Itak, beden konec pa še neenak tistemu v zvočni knjigi. 🙂 V prvih treh delih je bil zvok res grozen, Cavazza super igra, vsaj meni. Pa najbolj všeč mi je uvodna špica z glasbo od Dan D. Pa Bohinjsko jezero je lepo posneto.

Tole bi bilo treba posneti kot film, tak urco pa pol dolg, bi bilo verjetno precej bolj gledljivo.

Nek sfusan Dostojevski, pretezka drama za naso tehnologijo, se v Hollivudu se s tako težkim tekstom ne bi znašli…
Taras je pretirano redkobeseden, ta vloga mu ne paše, scene so tudi sicer za v gledališče in nikamor drugam.

Ne. Enostavno ne znajo. So na AGRFT čist zblojeni.

Nikoli ne bodo dosegli Kekca, Ne joči Peter, To so gadi, in jasno Cvetje v jeseni ………. pa so imeli ti majstri nekoč dost slabšo tehniko.
A razumete? Enostavno preveč filozofirajo. Pa tako preprosto je, da zadovoljiš gledalce. Verjetno tudi ceneje.

Ne. Enostavno ne znajo. So na AGRFT čist zblojeni.

Nikoli ne bodo dosegli Kekca, Ne joči Peter, To so gadi, in jasno Cvetje v jeseni ………. pa so imeli ti majstri nekoč dost slabšo tehniko.
A razumete? Enostavno preveč filozofirajo. Pa tako preprosto je, da zadovoljiš gledalce. Verjetno tudi ceneje.
[/quote]

Kako lahko primerjate Cvetje v jeseni in Kekca z eno tako tezko dramo. Če bi že hoteli, da bi bila dobra, je za to potrebno ogromno efektov s filmsko tehnologijo, ki je naša profukcija nima, saj zato so scene hladne, monotone, kjer ni nič prepričljivo… Višji inšpektor bi pa moral biti nekdo, ki je poklicno filmski igralec, ne pa gledališčnik…

Kako lahko primerjate Cvetje v jeseni in Kekca z eno tako tezko dramo. Če bi že hoteli, da bi bila dobra, je za to potrebno ogromno efektov s filmsko tehnologijo, ki je naša profukcija nima, saj zato so scene hladne, monotone, kjer ni nič prepričljivo… Višji inšpektor bi pa moral biti nekdo, ki je poklicno filmski igralec, ne pa gledališčnik…
[/quote]

Ja pač primerjaš igro, musko, …. itak je pa najboljši film VESNA!

(ko to primerjaš, potem veš, da so na AGRFT čist falili)

CF bi bil mogoče boljši od te nadaljevanke. Če bi znali strniti vse to v uro pa pol? Pa mogoče zamenjali igralce, režiserja. Kot je nekdo rekel, za film morajo biti igralci, ki so navajeni filmskega snemanja.

Seba zdaj nekaj jokca v Delu, da to ni žajfnica. Ja kaj pa je? A on slučajno art filme snema ali kaj? Je morda res kakšen vrhunski igralec? Lepo vas prosim! Ok, to ni telenovela, je pa eno navadno komercialno sranje, ki hoče psnemat skandinavske serije. Jaka izvirnost! Pri Jezeru so še uvod naredili skorajda kopijo ene tuje serije, pa vse skupaj samo eno slabo posnemanje.
On je vsepovsod enako povprečen, če je to gledališče, Moji tvoji najini ali Jezero. Še v tisti koprodukciji, ko je nekega Rusa igral in govoril angleško je bil čisto isti, ampak recimo,da se je tam ta njegova neigra še najbolj obnesla.
Serija je slaba. Naj se že sprijaznijo. saj imajo neke akademije, bodo že dojeli, da niso naredili presežka. Tudi če so na AGRFT prišli prek družinskih vez, verjetno so jih kaj naučili tam. In tudi knjiga ni bogvekaj, nikakršen presežek ne po stilu pisanja ne po sami zgodbi. Ima pa baje kar nekaj bralcev, ampak tudi te številke se da v Sloveniji zapotrebe knjižničnega nadomestila hitro sfejkat!

Itak, beden konec pa še neenak tistemu v zvočni knjigi. 🙂 V prvih treh delih je bil zvok res grozen, Cavazza super igra, vsaj meni. Pa najbolj všeč mi je uvodna špica z glasbo od Dan D. Pa Bohinjsko jezero je lepo posneto.
[/quote]

tudi meni, odlična glasba.

Uvod je podoben /zelo/ norveški seriji Oproščen. Takoj, ko sem ga videla, sem rekla, to je to. No, še nekaj podobnosti je bilo vmes. Tista norveška stvar je bila zelo dobra.

Uvod je podoben /zelo/ norveški seriji Oproščen. Takoj, ko sem ga videla, sem rekla, to je to. No, še nekaj podobnosti je bilo vmes. Tista norveška stvar je bila zelo dobra.
[/quote]

Ja, to je to. No, mene osebno to ne prepriča, kvečjemu odvrne od gledanja.

https://www.youtube.com/watch?v=DR7uHSXrJaw

[/quote]

Jasno, da odvrne od gledanja ;).

[/quote]

Imaš prav, serija (norveška) je bila odlična. Prava poslastica.

[/quote]

Imaš prav, norveška serija je bila odlična.

[/quote]

ojojoj, pa res, strašna podobnost, malo več izvirnosti bi si pa res lahko privoščili.

V arhivu RTV najdem le 6. del nadaljevanje Jezero. Ostale le napovednike… ali kdo najde ali niso dali vseh delov gor? Naknadno sem si namrec zelela ogledati vse dele nadaljevanke.

Pred časom se je dalo vse (do takrat predvajane) pogledat. Kako je sedaj, ne vem.
Poglej v arhiv igranih oddaj.

Se zadnji del ni sedaj vec v arhivu 🙁

New Report

Close