Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Jezero

Jezero

Brala sem vae negativne komentarje o seriji.
Ali je res samo meni super? Gledam jo pa na tablici s slušalkami, ker tv gledam načrtno in nimam naprave tvja.

Če ti všeč klišejski pristop s katerim se Sebastijan Cavazza loti vsega, ampak res vsega, od reklam do TV nanizank, torej alfa moški, z globokim fatalnim glasom, bradico in resnim (kao nevarnim) pogledom… eeh. Malo je treba, res…

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Če ti všeč klišejski pristop s katerim se Sebastijan Cavazza loti vsega, ampak res vsega, od reklam do TV nanizank, torej alfa moški, z globokim fatalnim glasom, bradico in resnim (kao nevarnim) pogledom… eeh. Malo je treba, res…
[/quote]

Podobno je takrat, ko opevate moški ženske kvalitete – a ne vidite dlje od fasade.

Več sem pričakovala po vseh tistih spotih, reklamah, odlomkih. Pa , seveda, glede na avtorja romana. No, znano je, da je film vedno slabši od knjige. Knjige še nisem brala. Če je res tako dobra, kot pravijo, je film veliko slabši. Meni se zdi razvlečen, brez pravega tempa. Ja, tudi glasovno je slab. Mogoče nas bo 3. del presenetil 😉 ?!

Sem bral knjigo in se že knjiga vleče v p… mater. Pa cel kup je enih strokovnih napak glede farmacevtske industrije. Isto je z nadaljevanko, nikamor se ne premakne, vse nekaj v stilu glej in se čudi. Na silo delajo neko zimsko vzdušje kot da je Bohinj v Sibiriji. Igralska zasedba obeta,a razočara. Meni je dolgočasno. So pa očitno zmetali dosti denarja v to, nekje sem prebral da okrog 100.000 na posamezni del, tako da je vse skupaj malo bolj kvalitetno posneto, zvok pa kljub temu šepa.

Podobno je takrat, ko opevate moški ženske kvalitete – a ne vidite dlje od fasade.
[/quote]

Nisem kritiziral njegove fasade kot take, verjamem, da je ženski populaciji všečna, ampak klišejskost pristopa – ki je vedno enak. Če veš, da bo kje Sebastijan Cavazza (nima vezeali je reklama, TV, film…), točno veš kaj boš dobil – raskav globok Cavazza glas, bradico in resen pogled nevarnega tipa. Stari Cavazza vseeno premore kakšen odtenek več…

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Sem ti pripravljena verjeti, če mi razložiš, kaj je tako super. Vsak človek drugače gleda, razmišlja o filmu. Res me zanima, zakaj ti je super.

Sem ti pripravljena verjeti, če mi razložiš, kaj je tako super. Vsak človek drugače gleda, razmišlja o filmu. Res me zanima, zakaj ti je super.
[/quote]

predvidevam, da uživa v prekrasnih posnetkih Bohinjskega jezera in okoliških gorenjskih hribčkov, pa dinamično dogajanje:-)))

v zadnjem studio city mi Golob ne deluje ravno navdušen nad izdelkom …. Kavaca pa se primerja z G.Clooney-jem in W.Harrelson-om?? ego visoko nekje … ampak jaz razloga zanj ne vidim 🙂 celotni pogovor mi deluje en velik hajp … mogoče na mlačen odziv gledalcev?
https://www.rtvslo.si/tv/info/studio-city#174661647

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Je pa bil pred dvema dnevoma ali tremi – en slo film, kjer je spet Cavazza glavni. Zvečer je bil.
Kar luštkan film. Za naše ‘umetnike’ dobr! Tudi izbrana mularija je bila dobra.

Pri nas je napaka, da so veljaki na AGRFT stari mački/e! Valiči, Cavazze…..če njim lezeš v rit, si na veji. Najboljši pa gredo mimo…. so naturščiki in danes briljirajo.

Pa še eno napako delajo. V vsak film ali zgodbo milostno povabijo stare kamerade—– jap vse za keš. To je napaka. Mladina pa precenjena – itak jih povoha samo rumeni tisk ‘kje smo bili na morju’……. NEHAJTE SE AFNAT!

[/quote]

Všeč so mi taki temačni liki. Tudi v skandinavskih nanizankah je podobno, zelo podobno igrajo, podobna je režija, a tisto je tako super za vas.
No, meni je pa Sebastjan in tudi ostali, zelo všeč. In ne zgleda, da bi bil Golob nezadoviljen, nasprotno.

tiste, ki si jo manejo na kavacota, so pa res kronično nedojebane. tip hodi kot raca

Všeč so mi taki temačni liki. Tudi v skandinavskih nanizankah je podobno, zelo podobno igrajo, podobna je režija, a tisto je tako super za vas.
No, meni je pa Sebastjan in tudi ostali, zelo všeč. In ne zgleda, da bi bil Golob nezadoviljen, nasprotno.
[/quote]

No, raje gledam original kot slabo kopijo.
Btw, mislim, da Taras celo Volvota vozi, tako kot pritiče inšpektorjem v skandinavskih krimičih… 😉

ooooo, fantki so pa ljubosumni na Cavazzo 🙂

Sem brala knjigo in gledam nadaljevanko. Gledam ja, ni pa neki presežek pa tudi knjiga ne.

Je bil pa lep film v sredo na SLO. Slovenski v katerem je tudi igral Cavazza Gajin svet. To je pa bil res en lep filmček!

se morda spomniš naslova filma oz. kje je bil?

Gajin svet. V sredo na TV SLO 1 ob 20.00 je bil.

Nisem kritiziral njegove fasade kot take, verjamem, da je ženski populaciji všečna, ampak klišejskost pristopa – ki je vedno enak. Če veš, da bo kje Sebastijan Cavazza (nima vezeali je reklama, TV, film…), točno veš kaj boš dobil – raskav globok Cavazza glas, bradico in resen pogled nevarnega tipa. Stari Cavazza vseeno premore kakšen odtenek več…
[/quote]

Sem ženska, pa mi je Seba seksi ravno toliko kot šopek peteršilja:)) S tem raskavim globokim glasom me prav nič ne zrajca, ampak ravno obratno! Verjamem pa, da nisem ravno običajna ženska, na katero bi taki “alfa samci” naredili vtis. Mi je dosti bolj všeč drugačen tip moškega.

Meni je Jezero všeč. Knjige (še) nisem brala.
Me pa zanima kako bi pisali o njej, če bi šlo za identičen scenarij in identično igro, vendar s tujimi igralci in v tujem jeziku.

Bi bilo všecno, a sem se v vseh teh letih nabrala, nagledala kriminalk, tudi skandinavskih, zato me več ne pritegnejo. Se žanra naješ in je konec, vsaj za zdaj.
Je pa res, Cavazza ti je ali pa ni všec, vmesnega verjetno res ni. Je pa zadnja leta samo on v ospredju, na tv kot filmu in ga imas lahko hitro pun q.

Sem ženska, pa mi je Seba seksi ravno toliko kot šopek peteršilja:)) S tem raskavim globokim glasom me prav nič ne zrajca, ampak ravno obratno! Verjamem pa, da nisem ravno običajna ženska, na katero bi taki “alfa samci” naredili vtis. Mi je dosti bolj všeč drugačen tip moškega.
[/quote]

Trenutno so in serije s patologi. Navijam za to, da v naslednji sezoni dajo večjo vlogo Novaku.

[/quote]

Pa on je v vseh filmih isti. Samo glas ga definira, meni je njegova igra dolgočasna. Kot da bi gledali slabo kopijo njegovega očeta. Mislim,da so z izborom igralca tukaj brcnili v temo. Morali bi izbrati kakšnega igralca, ki je res dober in ki bi znal temu liku vdihniti novo življenje in novo podobo. Seba je Seba. Ne prepriča. Še vedno gledaš Sebastiana, ko gledaš Jezero. Ni odber igralec, ker ne prepriča z likom. V vseh je on on, premalo gre iz sebe v nekaj novega. On v tem primeru ubije Tarasa. Tudi če si si ga ustvaril v svoji domišljiji ob branju knjige, on s svojo igro lik ubije, ga ne nadgradi.

Knjiga me je zelo pritegnila, res pa sem tip, ki raje bere, kot gleda filme.
Vendar si Tarasa Birsa nisem predstavljala tako, kot ga igra S.Cavazza. Res mi deluje kot en povožen igralec, ki vsepovsod igra enako. Mogoče samo meni.
Taras Birsa bi moral biti nek neznan vrhunski igralec in potem bi mi mogoče potegnilo.

Kdo namesto Sebastjana Cavazze bi pa bil primernejsi, kdo bi vas pa preprical?

Svete ali pa Ostan recimo? Sicer je pa moja prva izbira Veselko.
Sicer me pa zanima, koga bi si predstavljala, če bi brala knjigo.

New Report

Close