Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Jezero

Jezero

Brala sem, da je S. Cavazza star 46 let???!!! Kaj???!!! V tej nadaljevanki so ga ja postarali vsaj za 15 let!!!

… je zablejala ena, ki se v momentu navlaži na en tak KLIŠE od moškega, ki hrope s hripavim basom in govori skozi nos, kot bi bil kronično prehlajen.
Če tebe rajcajo tipi, ki izgledajo kot zamorjeni sivolasi kosmati starci, hvalabogu, saj tako ostane več luštnih tipov za nas:))
[/quote]

Bravo, drži se svojega plešastega debelega meter in pol visokega lepotca.

Kdo ve, če so povprašali avtorja knjige Tadeja Goloba, kaj si misli o Tarasu Birsa. Skoraj prepričana sem, da se tudi on strinja, da v filmu Taras Birsa ni tisti iz knjige.
Čisto mimo.
Drugače pa je tudi meni knjiga veliko boljša od filma, vendar to načeloma velja za vse filme, ki so posneti po knjigi, razen redkih izjem.

Ja, v enem intervjuju je povedal, da se mu izbira Cavazze ni zdela optimalna, ampak potem je spoznal, da je pravi obraz za to vlogo ravno on …

Seba se je postaral. V tej nanizanki mi nič prav nič všeč. Že hodi tako na široko kot bi imel vsako jajce težko vsaj 1 kg! Daj no, pa menda ja lahko hodi kot normalen moški!
Izbira glavnega igralca je razočaranje. Govori tako momljajoče, da se ga pol ne razume. Glas ima kot kadilec in/ali alkoholik.

Knjige nisem brala. Ko (če) jo bom, si ne bom mogla po svoje predstavljat glavnega junaka. Mi bo ven kar naprej sekal Cavazza.((. Škoda ! Mogoče niti ne bom šla brat.
Ta serija je (do sedaj) vse prej, kot dobra.

Ne najdem asociacije na Tarasa Birsa iz knjige, sploh ne.

Ne najdem asociacije na Tarasa Birsa iz knjige, sploh ne.
[/quote]
Tudi jaz ne. Začela sem brati. Bolj, ko se trudim, bolj mi je Cavaca pred očmi.

V tej nanizanki Cavazza zgleda kot en skrokan 60 – letnik z vnetim grlom:-(

Za moje pojme bi on bil boljši, bolj podoben tistemu iz knjige. Pa še bolj seksi je;).

Bo 3. del. Bomo videli, če se bo kaj premaknilo.

Igra bolje, ampak po videzu pa zgleda še starejši, namesto 60, kolikor je star, zaradi res veliko gub deluje kar lepo 70. Za zaposlenega kriminalista deluje prestaro.

Igra bolje, ampak po videzu pa zgleda še starejši, namesto 60, kolikor je star, zaradi res veliko gub deluje kar lepo 70. Za zaposlenega kriminalista deluje prestaro.
[/quote]

Cavazza jih izgleda 60, Veselko je 60. Deluje pa veliko bolj fit, gibčno, če hočeš. Veselko bi bil boljši kriminalist. Tudi veliko boljši igralec je.

[img]https://images.24ur.com/media/images/884xX/Feb2019/dafc6df48f_62199168.jpg?v=d41d[/img]
[img]http://www.doktor24.si/images/DR24_SYS/Revija/dr16/borut_veselko_16_1.jpg[/img]
[img]https://www.zurnal24.si/media/img/8d/a6/454254df72bcaf165174.jpeg[/img]

Takole zguban lahko igra samo očeta od Tarasa. Poglej te globoke gube, ki jih imajo ljudje 70+.
Pa vrat. Sicer je on vedno deloval starejše zaradi res veliko gub in ne zaradi barve las in brade.

Igrati pa zna, to pa ja.

Gub ima veliko ( same gube ne govore o starosti), a ima lase (niso sivi) , ima živahno mimiko, je okreten, seksi. Komot, zelo komot bi igral to vlogo. Je res dober igralec.

A bejž. Gube (sploh tako globoke), da niso pokazatelj starosti? Ta je pa močna. Pol sveta je na botoxu in liftingu, kozmetična industrija služi milijarde, ljudje se že skoraj vsi fotošopajo, ti pa ustreliš tako butasto.

OK, očitno si fanica Boruta Veselka, druge razlage za tole nebulozo ne vidim :-))

A bejž. Gube (sploh tako globoke), da niso pokazatelj starosti? Ta je pa močna. Pol sveta je na botoxu in liftingu, kozmetična industrija služi milijarde, ljudje se že skoraj vsi fotošopajo, ti pa ustreliš tako butasto.

OK, očitno si fanica Boruta Veselka, druge razlage za tole nebulozo ne vidim :-))
[/quote]

A si predstavljate Veselka vsega nabotoksiranega ;LOL

A Cavazza pa nima las? Meni se zdi, da jih ima kar precej. Siv je pa tudi Veselko.

A Cavazza pa nima las? Meni se zdi, da jih ima kar precej. Siv je pa tudi Veselko.
[/quote]
Kam kdo gleda? Tudi jaz bi raje Veselka na Cavazzinem mestu. Kaj čmo, okusi so različni.
Spet kakor kdo dojema igro. Veselko je boljši igralec.

Kam kdo gleda? Tudi jaz bi raje Veselka na Cavazzinem mestu. Kaj čmo, okusi so različni.
Spet kakor kdo dojema igro. Veselko je boljši igralec.
[/quote]

Veselko ja, če bi bi bil lik Tarasa nek že zdavnaj upokojen kriminalist. Pa ni.

Morali so izbrati nekoga, ki izgleda star med 50-55.

Pa igralka, ki igra njegovo ženo tudi ni najboljša izbira. Deluje dosti starejša kot on.

Veselko ja, če bi bi bil lik Tarasa nek že zdavnaj upokojen kriminalist. Pa ni.

Morali so izbrati nekoga, ki izgleda star med 50-55.

Pa igralka, ki igra njegovo ženo tudi ni najboljša izbira. Deluje dosti starejša kot on.
[/quote]

Veselko je 60, dela se do 65. Zakaj ne bi bil? Žena itak izgleda starejša, otroci so že odrasli. Komot bi bil.
Katera pa igra ženo? Sem jo komaj opazila, je bilo vedno tako temačno.

On je tip a la Robert Redford. Tudi zelo zguban, a deluje (je) vedno nekako mladosten. Razen čisto v zadnjih filmih, ko je bil že močno čez 70 ali že kar 80.

Življenje kriminalist ni lahko. Pusti gube na čelu. Veselko bi bil pri svojih 60 idealen Taras.
ni vse v gubah, gre se tudi za življenjsko energijo, energijo, ki jo kot igralec izraža, mimiko. gube so izrazne, to je dobro za igralca. Tudi za igralke, ker tiste nabotoksirane ne morejo z obrazom izrazit ničesar.

Se strinjam. Idealen Tras bi bil. Gube niso nobena ovira, ima dovolj energije.

Saj naše igralke itak ničesar ne izražajo z obrazom – nabotoksiranim ali ne. Pač ne znajo.

New Report

Close