Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Jezero

Jezero

A ne bo več sezon?! Spodaj je pisalo 1. sezona, 3. del. Če se bo tako vleklo, bo res več sezon.

Gledala sem vse tri. Mislim, da ne bom več. Dolgočasno je, Taras nekaj momlja. Sem mislila, da bo dobro, saj je bilo ogromno reklame.

Jaz si na teletextu naštimam podnapise, potem pa vem, kaj govorijo.
Dolgčas in slaba igra je pa še vedno. Še trije deli so, pa se kot izgleda ne bo nič zgodilo.
Tako nezanimive serije ne znajo ustvariti nikjer drugje.

Golob je napisal več knjig s tem kriminalistom v glavni vlogi. Oni so si zamislili vsako knjigo kot eno sezono. Torej naj bi bila druga sezona Leninov park. Zdaj navijajo z vso to reklamo v medijih, da bi ustvarili vtis, kako je to neka ful dobra nadaljevanka, ki je vsem všeč, samo da bi dobili keš še za novo sezono.
Ampak po mojem so naredili iz vsega skupaj en zmazek, še antireklamo za knjigo. kot je rekel golob, bi bil roman bolj primeren za film ne za nadaljevanko. Roman je nekaj drugega kot scenarij za TV nadaljevanko. Pisatelj lahko na 20 straneh opisuje pokrajino in bo zadeva čisto ok, če je vešč pisanja. teh 20 strani pa potem vidiš v enem kadru pokrajine. Isto je s psihološkim profiliranjem. v romanu je karakter glavnega lika čisto jasen, Cavazza pa to naredi kakor naredi oziroma ne naredi. Itd.

A tri seije bodo? Se bo vleklo.

Naj bi bilo podobno neki norveški krimi seriji, ki se je pri nas predvajala pred par leti ?Tisti posnetki pod vodo, temačnost. Tista serija je bila res dobra. Skandinavci (Angleži tudi) znajo naredit zelo dobre. Ta naša pa je čisto nekaj drugega ;). Mogoče scenaristi, igralci- če bi bili drugi?

Mislim, da je bil naslov Osvobojen, ali nekaj takega. Super stvar je bila.

Mislim, da je bil naslov Osvobojen, ali nekaj takega. Super stvar je bila.
[/quote]

Oproščen.

https://videoweb2.rtvslo.si/ava_archive05/2020/01/18/IGR-JEZERO-20200115-005-EPIZODA5-LP-SLO–A1A2-Z1K1G1S1-F1_0.mp4

New Report

Close