Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek jezikovni tečaji ŠOLT

jezikovni tečaji ŠOLT

Se jih je kdo udeležil? Ali so v redu? So cenovno zelo ugodni, zato me zanima, kako je s kvaliteto. Najlepša hvala, T.

Jaz sem hodila na nemščino lani. Sem bila zelo zadovoljna. Vendar se ti splača it po stopnjah potem naprej, ker saj veš, kako je z jeziki, če jih ne uporabljaš, večino pozabiš.

Če preračunaš, je cena 60 ali 90-urnega tečaja na šoltu prav toliko kot kjerkoli drugje, nič ceneje. Je pa kvaliteta verjetno na šoltu slabša, ker jevse malo manj profi. Sem sicer hodila na francoščino, ampak v drugo bi šla drugam.

Jaz sem poučevala na Šoltu in moram reči, da so bili tečaji zelo v redu (na splošno). Poceni pa so zato, ker so zelo kratki (30-urni) in ker v glavnem poučujejo študenti-absolventi. Vzdušje je super in na splošno so slušatelji zelo zadovoljni…

Jaz sem hodila in je bilo super – res je, da učijo absolventi, vendar zato nisem imela občutka, da bi bilo kaj manj kvalitetno. Je pa fajn, ker se lahko sproti odločaš, ali boš šel na naslednjo stopnjo ali ne. Če recimo decembra ne moreš, greš lahko na drugo stopnjo februarja.
Hodijo pa večinoma študenti, tako da ni tistega, ko je v učilnici 15 ljudi, ki se jim nič ne ljubi. Aja, pa še to mi je bilo fajn, da nas je bilo samo 6 (sicer pa mislim, da je maksimalno 9 ali 10).
Zdaj sem prijavljena na strojepisje, da ne bom več tako z dvema prstoma po tipkovnici iskala. 🙂
Aja, pa ko sem si jaz preračunavala, je bilo kar nekaj ceneje kot drugod.

a mogoče veste, kdaj bojo objavili urnike za termine, ki se začnejo konec februarja? že eno leto se spravljam na tečaj finščine, pa mi vedno nekaj onemogoči 🙁

Absolventi in študenti poučujejo tudi na drugih jezikovnih šolah, ne le na šoltu.

New Report

Close