Jezna ko sem lacna
In zaradi česa naj bi uživanje beljakovin delalo nekoga agresivnega? Pa ti si vegetarijanka?
Glede sladkorja pa, rafinirane sladkorje (npr. navaden/beli sladkor) telo hitro pokuri in potem pride do padca, zato je priporočljivo več sadja, sploh začenši v jutranjih urah, da imaš bolj enakomerno zalogo sladkorjev za dlje časa čez dan, do naslednjega glavnega obroka.[/quote]
Nisem vegetarijanka ne veganka, jem meso, samo v zmernih količinah. Sem nekaj tednov prakticirala vegetarijanstvo in sem se slabo počutila. Očitno ni zame.[/quote]
No prav. Bo že res, da veg(etarij)anstvo ni za vse telesne/krvne tipe!
Raje se ne opravičuj s tem – ker je čista medicinska traparija.
Stanje krvnega sladkorja nima dokazljivega vpliva na razpoloženje.
SIcer pa pametno, da imaš prigrizke s seboj.
Zaenkrat vidim da vas je kar nekaj, a zaenkrat nihče ne zna pojasniti zakaj se to dogaja. Sklepam, da gre za karakterno lastnost, ki se vleče iz otroštva in ni bila prevzgojena v sprejemljivejše ravnanje.
Se motim?
Moja se trudi, ker jo kregam, če je normalna in naj neha .
Ko je lačna in je ena žemlja, ki ji recimo pripada, ker jo prej ni pojedla.in da ji rečem, če mi jo da pol.
Ko je bila mlajša, se je tud zjokala od jeze.zdaj ko ima 19, mi jo da, ampak meni ki jo poznam ne more skrit, da bi jo raje ona pojedla.
Nkedo ki pa jo ne pozna, ne bo opazil, da bi mu raj, kej druzga porinla v usta .
mogoče samo to, če ima res kako povezavo.
nima redne menstruacije oz večkrat 2 na mesec.in je izčrpana in takrat je veliko čokolade npr.
Razveseli čokolade, kot da bi ji dal ne vem kaj.
lej, to ne dela nalašč, da bi bila škrta nikakor.drugače je zelo prijetna nasmejana puncaa.
le pri hrani, jo spodnese.
Mislim, da si mora resno nekak uredit menstruacijo, pa kaj, če ji ginko reče, to je vse normalno si še mlada.sploh jo ne sliši.
ker dobi tudi vročino in kot da je bolana da ima gripo, čeprav je nima .
uh, težko
sem iskala po netu, pa nič ne najdem na to temo.
Sem imel težavo najt članek v slo., ki bi težavo opisal na kratek in jedrnat način; tule je eden na daljše: Vaš link
Lp
Raje se ne opravičuj s tem – ker je čista medicinska traparija.
Stanje krvnega sladkorja nima dokazljivega vpliva na razpoloženje.
SIcer pa pametno, da imaš prigrizke s seboj.
Zaenkrat vidim da vas je kar nekaj, a zaenkrat nihče ne zna pojasniti zakaj se to dogaja. Sklepam, da gre za karakterno lastnost, ki se vleče iz otroštva in ni bila prevzgojena v sprejemljivejše ravnanje.
Se motim?[/quote]
Ti se zgovarjaš na otroštvo, jaz na ”cuker”. Zaključek debate pa ostane še vedno enak-pravočasno je treba jest da ne pride do konfliktnih situacij.
Glede ‘agresivnih hčera’ zgoraj:
Če se je izključilo možnost, da gre za krvni sladkor, hormone, mineralne ali vitaminske primanjkljaje ali neravnovesja, pa bi bilo lahko uporabno iti do kakega hipnoterapevta, da se poskusi ugotoviti, če ne gre morebiti za vzorec, pridobljen v zgodnjem otroštvu (ali pa v prejšnjih življenjih, če ste odprti za to perspektivo) ter ga odpraviti na tak način.