Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jezna sem…no saj ne;))

Jezna sem…no saj ne;))

Okej…jezna sem…ampak se ne bom pustila, gremo dalje…zunaj sveti soncek…lepo jutro je, vse disi že…ja po dobri kavi…no pa jo dajmo…lepo z uzitkom srkati, naj nam paše ko nam steče po grlu…čutimo jo..kot tisti poljub…ki tudi tako paše;))…Ajmo kletka…gmajna…ma dobro kje smo???

Poljubcek, prav vsakemu, tudi Sp…ceprav se je igral…z stvarmi…s katerimi se ne igra…ampak kaj cmo, sem dober clovek…in znam odpuscati…znate odpuscati tudi vi…resno me zanima, ste tolerantni, znate odpuscati sebi…in drugim…poznate kompromise…
Če se ornk poglobimo, je tole kar prevec resna debata…in zato jo preskočimo;))…uzivajmo…tukajle…saj misliti…preveč moramo že tam nekje, aneda…cauci…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

mooooje sonce,
preženeš oblake,
ti si moja zvezda, ki kaže poti,
mene ne zanimajo tvoje napake,
ko pogledaš me, srce ponoriiiiiii……..

:-)))

Jutro, Sonči, ne tako v tako lep dan! Ne boš več tako lepo svetilo…..:-)))

Ko si jezna,si lepša!
😉

Saj nisem več…skoda mojega casa za jezo…žalostna sem…pa tudi to ne bom…okej…svetim…tko!Lubcka…moja-moja

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ti si fuknjena ,………..a znaš sploh bit jezna ????
cmoka ,cmoka,….

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

To besedo sem rabla…ker je lepo, ko sva fuknjena oba…in priklicala sem te…lepo…mi je ratalo;))!

Mi das za lizat…je tvoj tko dober…

in tako sladek

in toliko velik

ja ledi ne…saj ves, da ornk fuknjena pa ne smeva bit,ahhaha

poljubcek…rtm

:)))))))))))))))))))))))))))))

Cmoka Sončku :)))

Evo..pa še tebe sem priklicala;))…in tvoj poljubcek..mi vedno da nek lep obcutek…moj-moj…Saško! Ti dam kar cmok…na cmok…

… tudi kaj resnega povedali o sebi ?!

No , če ti povem – jaz sem človek , ki se sicer ujezi in takrat sem zmožna koga poslati v tri p… (ne sicer s temi besedami , to je samo za ponazoritev , kako hudo se lahko razjezim) , vendar najkasneje naslednji dan pozabim in odpustim čisto vse , ker z ljudmi ne morem imeti nerazčiščenih in slabih odnosov. Pri meni se vedno konča tako , da začnem razmišljati , da sta za vsak prepir v stvari potrebna dva – torej sama nosim del krivde .
Mi je sicer težko nekomu reči “oprosti” , vendar če se zavem svoje napake , to VEDNO rečem … ker mi je lepo , če tudi drugi skušajo z mano tako ravnati.
Težko prenašam ljudi , ki so zamerljivi , ne pozabljajo in za vsak drek kuhajo mulo.

Se opravičujem vsem , ki so mogoče bolj rahlega tolerančnega praga , ma pri meni jeza in zamera pride in gre , zato tudi velikokrat rečem kako preveč …

Niki NIKOMUR ne želi slabega !!!

Ja sem malo šel sam poškilt….časovno omejen, pa vidim da se vam akr trže od postov in tem….pohvalno, pohvalno…

Preden vse preberem, bo že petka konec :)))

Včeraj sem bil v Lj in sem malo upal, da bom tudi jaz lizal Štumfovega, pa žal ni ratalo….vzrok obiska je bila pa bolezen in zdravnice ipd…in bolni otroci, žal.

Upam,da ni bilo kaj resnega!?
saj je že za tabo(vami),kajne?
Držim tace,da je vse OK!

Jaz pa ljudi pobijam!In to tiste,ki imajo drugačno mnenje od mene!

Ja, žal je šlo za razočaranje nad našo (sedaj že bivšo) zdravnico.

Enega sploh ni poslala k ortopedu, čeprav je bilo nunjo (od sestrce malega) enega mojega je zdravega futrala z amoksiklavom, tabolanga pa glih tako….čeprav bi moral dobit sumamed. In podobne.

Ampak mali so borci in pravi kmetje.
Do jutri bojo na konju :))))

Ma kaj pobijas jebeš jih na suho…no če si dobro jeben…je baje tako lepo…zato kar nadaljuj…tko!

A z motorko :)))))))))))

Hja , saj če bi jaz imela bazuko pri roki …. bi jih bilo tudi ene par manj med nami :)))

Imam pa enega frenda , s katerim se tako lepo pogovarjava , da kri kar šprica okoli , kadar sva na koga jezna … pa je potem prec boljše :)))

:))))))))))))))

Ma prou za pisat scenarije al kaj ? :)))))))

Če ti dnar kej pomeni,pa vem,da ti v takih trenutkih to ni…….potem pa k odvetniku….in naj vedo,da imajo tudi oni odgovornost!

A bi rada z motorko,kamnom al tičem?
😉

Aha.
Pa bacać plamena tudi prav pride. Si ne umažeš rok.

Najboljsi si z besedo;))!

Ma sej bi bilo mogoče pametno, sam kaj ko sem sam pristaš starih časov…ko si nekoga raje treščil ali poslal v kurac, kot pa tožil….

Pa tudi dva taka primera imam “nad sabo”…ki me psihično morita in sem se prisiljen branit..in najemat odvetnike ipd….po nepotrebnem po mojem mnenju, ampak kaj hočem ????

Ja in to pisno.Ustno sem pa revež.Od vedno.

Pa une amazonske se meni dopadejo….

Vrhunska pička vabi tipa k sebi….ta hodi, hodi, pol pa pade v past…luknjo, kjer ga spodaj počakajo našpičeni koli…in se nasadi nanje…ona pa zgoraj pogleda in tako…malo skremži obraz od sočutja, se popraska in odide….

In si misli…ma ga mora bolet, revčka…

Sasko moj-moj…

New Report

Close