Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jezna sem…no saj ne;))

Jezna sem…no saj ne;))

Lepo, da priznas…lepo!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Čjšpica moja mala…..kako si kej danes ???

Nasilja ne maram….razen takega prefinjenega,ko tistega,ki te je prizadel….na počasen način naučiš kozjih molitvic.Za to pa rabiš včasih tudi odvetnike.
Drži se!

In seveda misliš,da mi je to težko?
Kje pa…….!!!!

Ne ti meni šečplja…sem pa raje sonček…hahaha…jaz sem ta trenutek okej…ma saj sem vedno;))…Saškic…me je beseda tvoja…moja mala…spomnila na uno…no pa saj jo je Drimčika danes že vrtela v gmajnici……mi paše ko mi rečeš, dobro jutro moja mala…to mi res paše…za znoret;))!

Si kaj nagajivkota…bi kaj ušpičil…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Bi bi…..špičil :))))))))))

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ne , narobe !
Si misli – škoda dobre obleke !

Pa pejva….

Hahaha ta je pa še bolj Babja od moje ja, :))))))))))))))))))

Sem milsil finto, ne mojo babo :)))

Ta bi mene na kol z oblekami vred :)))))))))

A ti mojo pošljem….pa da primerjaš?
😉

Hehe…Bomo dedci enkrat nardili velik kres, pa pili pivo zraven :))))))))))))))

… se javi za kurjača .
Potem me boste pa vsi imeli najnajnaj radi , ko ne bo nobene babe več okoli :))))

:)))))))))))))))))))))))))))))))))

Lepo…da si spet moj Saško…no Sašo;))…tist češpelj res ni bil na mestu.hahaah

Ljubim vse čiešpe in imam rad vse češpeljne tega sveta!!!!
😉

New Report

Close