Jezus Kristus imej milost nad to dušo
Danes v novicah:
“Odrasli osebi ušel voziček z 11 mesečnim dojenčkom na cesto kjer ga je povozil tovornjak”.
Sedma nebesa in vsi svetniki, biti ta oseba danes. Ali obstaja večja tragedija? Jaz si je ne predstavljam pa imam močno domišlijo. Marija sedmih žalosti prosi za njo/njega. Jezus Kristus s čim si je nekdo zaslužil to tragedijo. Uničena družina in generacije travm.
Si ne predstavljam priti domov in povedati ženi, da mi je voziček ušel pod tovornjak. Občutek imam da bosta na pogrebu dve luknji izkopani. Sodba bo prehuda.
Opazovalec584, 10.04.2025 ob 23:17
Danes v novicah:
“Odrasli osebi ušel voziček z 11 mesečnim dojenčkom na cesto kjer ga je povozil tovornjak”.
Sedma nebesa in vsi svetniki, biti ta oseba danes. Ali obstaja večja tragedija? Jaz si je ne predstavljam pa imam močno domišlijo. Marija sedmih žalosti prosi za njo/njega. Jezus Kristus s čim si je nekdo zaslužil to tragedijo. Uničena družina in generacije travm.
Si ne predstavljam priti domov in povedati ženi, da mi je voziček ušel pod tovornjak. Občutek imam da bosta na pogrebu dve luknji izkopani. Sodba bo prehuda.
tragedija se je zgodila obema, otroku in šoferju.
Sicer ni primerljivo, ker je otroško življenje ugssnilo,in ga ne more ničesar oživeti, šofer pa bo moral živeti s tem do konca življenja.
Oseba ki bi morala na voziček paziti pa prav tako.
Niti v sanjah ni mogel predvidetri, da bo nekdo tako nepozoren da mu bo pobegnil otroški voziček pod kolesa njegovega vozila.
Ne vem, če je krivo to, ampak ne zijajte v telefone, če morate paziti na druge.
POgosto videno – starš z eno roko na vozičku, v drugi telefon. Oči pa na telefonu
S čim si nekdo zasluži takšno tragedijo?
Ničemer, saj se tragedij ne zasuži. Preprosto so. So del obstoja v tem vesolju.
In tako kot so tragedije, ste tudi ve, mamine nesreče, psihopatske žlehtnobe, ki ob vsaki tragediji takoj prilezete ven iz svojih usivih lukenj in bluzite kdo si je kaj zasluzil in kdo si cesa ni zasluzil, s cim, zakaj, in iscete smisle v nesmislih, v upanju, da boste našli opravičilo za to, da ste žleht
Ne rabiš psihopatirat ob vsaki nezgodi. Se dogajajo na dnevni ravni. Zasluži se jih nihče ne.
žalost, 10.04.2025 ob 23:32
tragedija se je zgodila obema, otroku in šoferju.
Sicer ni primerljivo, ker je otroško življenje ugssnilo,in ga ne more ničesar oživeti, šofer pa bo moral živeti s tem do konca življenja.
Oseba ki bi morala na voziček paziti pa prav tako.
Niti v sanjah ni mogel predvidetri, da bo nekdo tako nepozoren da mu bo pobegnil otroški voziček pod kolesa njegovega vozila.
Ne vem, če je krivo to, ampak ne zijajte v telefone, če morate paziti na druge.
POgosto videno – starš z eno roko na vozičku, v drugi telefon. Oči pa na telefonu
Vsak dan vidim pešce, celo kolesarje, ki se vozijo s telefonom v roki. A ste vsi po vrsti kaskaderji ali pa imate resen problem z obsedenostjo v glavi. To so samo ekstremni primeri, ki dokazujejo, da si nihče ne lasti telefona, ampak obratno. Fajn stvarca, telefon, ne? Ma v resnici je človek še manj svoboden in bolj privezan zaradi tega.
8409, 11.04.2025 ob 00:13
A to veste, da če verjameš, da Bog obstaja, ali pa če ne verjameš, imaš po smrti v obeh primerih prav?
Dobra. Ampak nekateri imajo pekel na zemlji. da ima lahko peščica nebesa. Za njih ni večjega pekla, kot misel, da bodo ta nebesa morali enkrat zapustiti in ničesar vzeti seboj.
Tragedija. Živeti s tem, je vse prej, kot lahko. Tako za družino, kot za voznika. Živeti naprej. Moj najboljši prijatelj je izgubil življenje v prometni nesreči, zapustil ženo in 2 mala otroka, nihče kriv, splet nesrečnih okoliščin. Pogreba se je udeležil tudi voznik, ki ni bil kriv za nastalo nesrečo, baje je bil tako sesut, da so se spraševali, kako bo z njim vnaprej. Ni lahko, teža bremena je doživljenjska.
Franski, 11.04.2025 ob 10:55
Na konec koncev je bil verjetno le nepomemben čefurski zarodek. En manj v tej državi ne bo nič škodil
Si upaš tole prijavit očetu ali kakšnemu drugemu sorodniku pokojnega otroka? Si upaš izpostaviti se z imenom, priimkom, da ti lahko vsak, ki te pozna pove kar ti gre. Bilo bi mi ljubo vedeti, da so te našli in te po “čefursko” odrli, kožo pa vrgli garjavim psom. Ah ne, ubogi garjavi psi, tega si res ne zaslužijo.