Jih imaš med 35 in 45 ? Da ? Pridi greva na Krvavec
javi če si za, da se dogovoriva kje te poberem . Lp,
Jaz bi šel.
Vidim, da sem malo dvoumno napisal. Velja za ženski del foruma.
Zakaj pa z moškim nočeš it v hribe? Rabiš vagino za pohodništvo?
Hja… po moje prej vagino, ki pac tudi rada pohaja po hribih. Zdaj se pa lepo vsi, ki se nas zadeva ne tice umaknimo in nehajmo smetit cloveku temo.
To je diskriminacija moških!
Jaz grem smučat na Krvavec, verjetno bom šla v sredo ali četrtek.
Verjetno pa je te dni gužva, ker se mi zdi, da ima Lj počitnice?
Potem bi bilo bolj smiselno, da grem raje kam drugam smučat.
Si grd? Plešast? Koliko si visok? Koliko imaš denarja? Moram nujno vedet, ne morem z neprimernimi hodit na Krvavec.
Si grd? Plešast? Koliko si visok? Koliko imaš denarja? Moram nujno vedet, ne morem z neprimernimi hodit na Krvavec.
[/quote]
Lep, bogat, z velikim qurcem. Višina 195, lasje so še vsi, itd.
[/quote]
A si ta južni? Ti se radi hvalijo s svojim penisom in bogastvom.
Kaj si Srb, ČrnoGorc, Turk?
A si ta južni? Ti se radi hvalijo s svojim penisom in bogastvom.
Kaj si Srb, ČrnoGorc, Turk?
[/quote]
Moj ded je bil iz tam doli, zato imam tako velikega qurca, baje ga je imel tudi on, oče ne.
Po raznih Badoojih in podobnih portalih je na kupe južnjakov, ki ponujajo svojega k.. in se hvalijo kako velikega imajo. Pa fehtarijo ženske, da bi jih peljale smučat pa kaj vem kam še vse.
A zdaj ste pa še na mon prišli?
To so tisti tipi, ki jim potem ženske pošiljajo kup keša. Zdaj očitno tudi na monu.
Spet en monovski obupanec fehtari, da bi se ga katera usmilila. MOnovci ste pa res ubogi reveži.
Ta teden pojdi raje kam drugam – bolj na vzhodno stran ali pa dlje od slo meje.
[/quote]
Ja, verjetno, da res. Bom šla kar turno smučat pa bo :).
Ja, verjetno, da res. Bom šla kar turno smučat pa bo :).
[/quote]
Daleč najboljše za ta teden! Upam da najdeš še kakšen del deviškega, pa brez plazov.
Bivsa je na krvavcu in morda rabi eno, da ima mir pred bivso z otroci.
Že nekdo norce brije in krade nik !!!
Lepota je relativna, mi je pa všeč, da gledaš na to s kom se družiš in s kom ne. selekcija je vedno dobrodošla.
Spet en monovski obupanec fehtari, da bi se ga katera usmilila. MOnovci ste pa res ubogi reveži.
[/quote]
bejž, bejž
Spet viharni fehtari za sex v naravi.😂
☻♥
[/quote]
Po tvojem pisanju si popoln, če sem prav razumela? Lep, bogat, z velikim… Zakaj hudiča potem tu gor iščeš družbo za na Krvavec? A si mogoče še eden od tistih, ki mislijo, da vse ženske padamo na izgled, denar in velike…? Jao, kam smo prišli.
Po tvojem pisanju si popoln, če sem prav razumela? Lep, bogat, z velikim… Zakaj hudiča potem tu gor iščeš družbo za na Krvavec? A si mogoče še eden od tistih, ki mislijo, da vse ženske padamo na izgled, denar in velike…? Jao, kam smo prišli.
[/quote]
Ne, to je en tistih, ki iščejo bogate ženske, da bi ga preživljale.
Saj veš, tiste fore, ko se dedec cedi, se dela bogatega, potem pa zaprosi žensko za posojilo denarja, ker se mu je ravno nekaj zataknilo… vrne pa seveda nikoli ne.
[/quote]
Jaz pa znam z ženskami, ampak sem pravo nasprotje avtorja, nisem bogat, nisem lep, o spolovilu niti ne govorim, po višini sva si morda še najbližje, vendar imam veliko srce, rad pomagam, dajem nasvete in rad smučam, vendar sem za letošnjo sezono zaključil, ker sem včeraj na smučišču padel in si poškodoval zapestje.
Jaz imam še večjega kot avtor, pa se ne hvalim s tem.
Forum je zaprt za komentiranje.