Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jiiiiiiiiiiihaaaaaaahaaaaaaaaaa!

Jiiiiiiiiiiihaaaaaaahaaaaaaaaaa!

Še en lep dan je pred nami! Spravite une douge frise za kdaj drugič in uživajte kolkr se da!;-))))))))))))))))))))

… ahh.. skoda ko ni ze petek.. :))

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Sej bo, tudi petek bo!;-))))))))))) Ma že to, de se je teden prevesu u drugo polovico je neki, a ne!?:-)))))))))))

še vedsela…le kaj še bo?

leta letijo - iščem stevardeso.....

Bom še bl vesela – ne škodi baje prou nč;-)))))))))))))))))))))

te kaj gnjavijo?

a veš, da mi kar ne greš iz glave…..

Se ne pustim več gnjavt;-))))))))))))))
Ja zakaj sm se ti pa u glavi zataknla?:-))))))))))))))))))

..ce bi blo ze na glavi-ci…. uuppsss. :))))))
bi ze razumel… tole pa mi ne gre,sem pac prekratke pameti… he he

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Sej meni tudi ne – sva že dva:-)))))))))))))))))))))))

Ma bejži ?!
A res ?!

….. še trikrat gremo spat in poleeeeeeeeeeeeeeeee……. :))))))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

hehehehe….odštevaš?

:))))

Sej smo ku mali otroci, k se veselijo lizike madona…:))

The best in life is free

Jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaa;-)))))))))) Sej si misnla kej tacga, ne!?;-)))))))))))))))))))))))

Jst sm zmerej resna!;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lohku tudi liziko dobiš. če čš!:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

a si vedno tak živa?

Pridi u soboto, pa boš vidu;-))))))))))))))))))))))))))))))))

ne izzivaj…ker je ne bi tak poceni donesla….

ne mara lizat…..se raje lupčka..upssssssssss

Sej lupčka bo tudi dobila;-))))))))))))))))))))))))))

Ne me strašit ob tako zgodni uri!;-))))))))))))))))))))

Ma ful se veselim, dej…. :))))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Ne vem, če ne bi šla malu prpravit unih kelnarju na Petroli, de ne bodo u soboto doživeli kšnega šoka od našga mitinga tm;-))))))))))))))))))
Ti si bodo res lohku misnli, de smo pršli sz Argentine po ene 20. letih, kukr je rekla Mariči;-))))))))))))))))

Ma jst prisem kr v bowling…. ne me tam niti čakat….

Sm že pozabla, kuga je blu tistu szi Argentino ??? A je bla lakota, al’ je bla žeja, al’ nismo meli simultanega prevajalca ???

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

New Report

Close