jing & jang
Barbara.. da ljubiš življenje in da ga zajemaš z veliko žlico, je razvidno iz vsakega tvojega posta, kjer je tolk ene pozitivne energije, da jo enostavno moraš čutiti. Naj ti bo življenje vedno jing&jang.
Jani poiskuša isto, vendar mu čisto vedno ne uspeva :)) Dobro jutro Barbara in ostala gmajnica :)))
Tudi zajček ima zelo rad življenje, še rajši dobre in pozitivne ljudi, s katerimi se zajček zelo rad druži.
Če pomislim malo nazaj, koliko dobre volje, koliko optimizma, sreče in veselja je bilo v meni.
Pa pride čas, ko ti nekdo to zruši , ko hočeš zidat nazaj, pa se prvi cegel vedno podere, potem pa izgubiš voljo…in čakaš da jo spet najdeš….
Že od začetka sem v tebi Barbi zaznala tvoj življenjski optimizem, še posebno vedrino, ki je v tebi, ker si si znala s pravo opeko zgraditi ozadje. Ravno zaradi vsega tega, kar je tvoja lastnost ( dovoljena je tudi napaka :), te ima zajček rad !
zajči moj .. ti si en sonček veš … B. bi ti ful z veseljem pomagala skupaj postavit tiste spodnje opeke .. samo je veliko večji užitek, če to zmoreš sam … in jaz vem da boš ti sama to odlično opravila … na koncu pa bova skupaj sfrkali enga :))))))) hahaha … pa še ostale povabili k uživanju 😉
lubčka zate zajči !!!!!!!
B.