jing & jang
Zajček, tako kot Barbi, bi ti z veseljem pomagal držati prvo opeko, da bi lahko gradila naprej. Vendar dvomim, da bi bilo to ozadje trdno. Najbolj trdno ozadje lahko postaviš edino sama. Zato ti lahko samo držim palčeve, da bi ti to končno uspelo in da bi to ozadje bilo… najbolj svetlo in najlepše v tvojem življenju.
Jani ma zajčka rad, ker je v njem še vedno veliiiiiiiiiiiiiiiiiko energije. Cmoka!
:))))))))))))
Oh, Brusko, no pa dajmo malo tebe v precep. Poglej trudim se, da iz tebe naredim fanta, ki bi postal romantičen in nežen. Ti pa vedno udariš tam, kjer bi moralo priti lepo počasi in no , kako bi rekla postopoma , ko bi bilo mio romantično uvajanje. Zdaj res ne vem več kako naj se te lotim, trudila sem se zelo !
Cmoka, zajček
Razumem vaju Jani – tebe in Barbi ! Tudi vem, kaj sta mi hotela povedati .
Jaz pa vama povem tole. Resnica je, da sem pred letom dni trdila z vso gotovostjo, da na svetu ni več dobrih ljudi, poštenih in iskrenih. Vi tuki gor ste to ovrgli, vsi . Barbika in ti sta moji dve rožici med vsemi ostalimi, ki so v vazici v mojem srcu. Da ne bom melodramatična naj pojasnim, včasih vam je vsem skupaj to potrebno povedat!!! Zaslužite si ! Saj pravijo, povej danes morda jutri ne bo mogoče, pa zato naj bo tudi večkrat povedano, samo da se ve :)))))))))))))))))))))
nočko!
zajček**
Ps. zajček bo enkrat sam popravil prvo opeko, ja, enkrat :))