jing & jang
Zajček, tako kot Barbi, bi ti z veseljem pomagal držati prvo opeko, da bi lahko gradila naprej. Vendar dvomim, da bi bilo to ozadje 🙂 trdno. Najbolj trdno ozadje lahko postaviš edino sama. Zato ti lahko samo držim palčeve, da bi ti to končno uspelo in da bi to ozadje bilo… najbolj svetlo in najlepše v tvojem življenju.
Jani ma zajčka rad, ker je v njem še vedno veliiiiiiiiiiiiiiiiiko energije. Cmoka!
:))))))))))))
Oh, Brusko, no pa dajmo malo tebe v precep. Poglej trudim se, da iz tebe naredim fanta, ki bi postal romantičen in nežen. Ti pa vedno udariš tam, kjer bi moralo priti lepo počasi in no , kako bi rekla postopoma , ko bi bilo mio romantično uvajanje. Zdaj res ne vem več kako naj se te lotim, trudila sem se zelo !
Cmoka, zajček
Razumem vaju Jani – tebe in Barbi ! Tudi vem, kaj sta mi hotela povedati .
Jaz pa vama povem tole. Resnica je, da sem pred letom dni trdila z vso gotovostjo, da na svetu ni več dobrih ljudi, poštenih in iskrenih. Vi tuki gor ste to ovrgli, vsi . Barbika in ti sta moji dve rožici med vsemi ostalimi, ki so v vazici v mojem srcu. Da ne bom melodramatična naj pojasnim, včasih vam je vsem skupaj to potrebno povedat!!! Zaslužite si ! Saj pravijo, povej danes morda jutri ne bo mogoče, pa zato naj bo tudi večkrat povedano, samo da se ve :)))))))))))))))))))))
nočko!
zajček**
Ps. zajček bo enkrat sam popravil prvo opeko, ja, enkrat :))