JJ propadel
“on ni izstopil, on je delal v nasprotju z interesi stranke”.
O čem teče beseda, o odhodih iz določene stranke ali o izključitvi iz določene stranke. Rupla so izključili.
” da se prigrebeš na oblast.” Ja, ja, spomni se usodnega prestopa po volitvah poslanca v stranko, na katere listi sploh ni kandidiral. Toliko o hinavščini, načelih in grebljenju na oblast.
Bravo Janša! Lider za vzgled.
Kaj je naredil?
Velikokrat je bolje, da se ne naredi nič. Ko bo čas dozorel, bo vlada oz. Rupel že ravnal tako, da bo to dobro in tudi častno za Slovenijo.
Kaj pa je naredil veliko politični blefer JD, ki je vodil zunanjo politiko? Lahko je biti na oblasti, če si ti sam oblast. Žal se je pokazalo, da je primiteven človek, ki se ne zna dostojno ne pogovarjati kaj šele napisati dva stavka. Njegove knjige???
Veliko vas je, ki vas motijo uspehi sedanje vlade. Da se vseskozi hvalijo koliko so privarčevali, praviš. Zakaj pa se to ne bi slišalo, če je res? Pa še vsi drugi uspehi. Saj je potrebno ljudem povedati, rezultate dela. Se ti ne zdi? Prejšnja garnitura oblasti se s tem ni hvalila, ker bi bila pa to res očitna laž. Lepo je živeti v Sloveniji pod takim vodstvom.
Pa brez zamere, potrebno je tudi pohvaliti. To pa nam gre na splošno zelo težko z jezika. Pa s tem naredimo uslugo tudi sebi in ne samo tistemu, ki ga pohvalimo, oz. priznamo uspeh.
s temle komentarjem se zelo strinjam zato tudi menim,da bi
bilo edino prav,da ji,ko pride čas,ponudimo še eno možnost.
gost napisal:
> JJ in njegov kabinet je naredil v tem mandatu veliko več, za
> navadnega državljana, kakor LDS -ova vladavina v vseh letih.
> Res pa je, da čez noč ne more izkorenjinite vse korumpirance.
> Pa še proti svojimi se mora boriti – vsi s(m)o krvavi pod kožo.
Avtor: ****
Datum: 18-04-07 23:44
A si hotel meni odgovoriti?
Pristaši JJ ste tako nesposobni da še replicirat ne znate pravemu.
NE, Avtor:**** , nisem repliciral, ne Tebi in ne komurkoli drugemu, samo sem podal svoje mnenje.
Sicer nisem iz stranke JJ niti katere druge stranke, čeprav sem “južnjak”, še najbolj spoštujem Jelinčiča (pri njem vem, kateri je njegov naslednji korak).
JJ spoštujem, edini je imel jaj**, da se je JD postavil po robu (tako v bivši Jugi kot vodnik, kakor sedaj v samostojni Sloveniji).
Celo si upal razkrinkati Dr. Drnovškovo (ali morda celo Jugo) “SOVO”, nikoli se ne ve čigava je (če hoče biti nedotakliva).
Kot prvo nisem repliciral tebi, ampak nekomu pod nickom gost. Ker je bil Janša komunist, so verjetno komunisti njegovi prijatelji, no vsaj včasih so bili.
Mene pa skrajnosti ne zanimajo, sem proti komunizmu in tudi proti vmešavanju cerkve v posvetno življenje. Zato ne podpiram ne skrajne levice, ne skrajne desnice.
Če nisem pristaš Janše še ne pomeni da nisem komunist. Tako, kot bi kak komunist trdil, da vsi, ki niso bili med vojno komunisti, so bili pa kolaboranti. Take trditve so pač bedaste.
————————————————————————————————————-
Če ne znaš replicirati ljudem , ki nimajo istega mišljenja , postaneš pač tožibaba.
Pravtako , če se ne strinjam z tvojim mnenjem in povem svojega še ne pomeni , da te sovražim , predvsem pa nikomur ne napišem sovražnega ali žaljivega posta , zgolj odgovarjam na istem nivoju.