Najdi forum

Splash Forum Politični čvek JJ propadel

JJ propadel

On ni izstopil, on je delal v nasprotju z interesi stranke. Seveda je to povsem v skladu z janševimi načeli. Ni važno kakšen hinavec si, važno je da se prigrebeš na oblast.

“on ni izstopil, on je delal v nasprotju z interesi stranke”.

O čem teče beseda, o odhodih iz določene stranke ali o izključitvi iz določene stranke. Rupla so izključili.

” da se prigrebeš na oblast.” Ja, ja, spomni se usodnega prestopa po volitvah poslanca v stranko, na katere listi sploh ni kandidiral. Toliko o hinavščini, načelih in grebljenju na oblast.

Bravo Janša! Lider za vzgled.

Saj ravno to sem rekel, Rupel ni izstopil, pač pa je delal v nasprotju z javno izraženimi interesi stranke. Človek je pač hinavec. In zato so ga pač brcnili ven. Je bil pač največja gniloba v že tako nagniti stranki.
In Janši so taki očitno všeč, je pač ravno tako mem, kot ti.

Rupel je videl v naprej, kaj se bo zgodilo z LDS. Odšel je, ker je po moje ugotovil, da bo za Slovenijo več naredil v SDS. Rupel je kar v redu.

JJ in njegov kabinet je naredil v tem mandatu veliko več, za navadnega državljana, kakor LDS -ova vladavina v vseh letih.
Res pa je, da čez noč ne more izkorenjinite vse korumpirance. Pa še proti svojimi se mora boriti – vsi s(m)o krvavi pod kožo.

Je zelo načeln človek, se oklepa oblasti kot pijanec plota. Take naj JJ kar ima.

In kaj je naredil?
Vseskozi poslušamo koliko so privarčevali in kako so vso poenostavili. Kako da se je proračun povečal in število zaposlenih v javni upravi prav tako?
Torej kradejo denar in zaposlujejo nesposobneže?
Edino kar jim je potrebno priznati, je to, da so dobri demagogi.

Kaj je naredil?

Velikokrat je bolje, da se ne naredi nič. Ko bo čas dozorel, bo vlada oz. Rupel že ravnal tako, da bo to dobro in tudi častno za Slovenijo.
Kaj pa je naredil veliko politični blefer JD, ki je vodil zunanjo politiko? Lahko je biti na oblasti, če si ti sam oblast. Žal se je pokazalo, da je primiteven človek, ki se ne zna dostojno ne pogovarjati kaj šele napisati dva stavka. Njegove knjige???

Veliko vas je, ki vas motijo uspehi sedanje vlade. Da se vseskozi hvalijo koliko so privarčevali, praviš. Zakaj pa se to ne bi slišalo, če je res? Pa še vsi drugi uspehi. Saj je potrebno ljudem povedati, rezultate dela. Se ti ne zdi? Prejšnja garnitura oblasti se s tem ni hvalila, ker bi bila pa to res očitna laž. Lepo je živeti v Sloveniji pod takim vodstvom.

Pa brez zamere, potrebno je tudi pohvaliti. To pa nam gre na splošno zelo težko z jezika. Pa s tem naredimo uslugo tudi sebi in ne samo tistemu, ki ga pohvalimo, oz. priznamo uspeh.

Če bi faušija gorela, bi Slovenija bila vsa v pepelu.
Sedaj šele razumem, zakaj se govori, da imamo 4 000 000 Slovencev (po zadnjem štetju).

A si hotel meni odgovoriti?
Pristaši JJ ste tako nesposobni da še replicirat ne znate pravemu.

s temle komentarjem se zelo strinjam zato tudi menim,da bi
bilo edino prav,da ji,ko pride čas,ponudimo še eno možnost.

gost napisal:

> JJ in njegov kabinet je naredil v tem mandatu veliko več, za
> navadnega državljana, kakor LDS -ova vladavina v vseh letih.
> Res pa je, da čez noč ne more izkorenjinite vse korumpirance.
> Pa še proti svojimi se mora boriti – vsi s(m)o krvavi pod kožo.

A ti tud ne znaš replicirat.
Seveda sej če si pristaš JJ se pravil ni treba držat, kajne?

Vsaj povej kaj pametnega, pardon se oproščam saj kot pristaš komunistične garniture nimaš kaj pametnega za povedat Vse kar ste imeli za povedat ste za časa svoje vladavine dovolj nazorno naredili ne samo povedali.

testiraš zmogljivost svojih možganov al kako?

**** napisal:

> A ti tud ne znaš replicirat.
> Seveda sej če si pristaš JJ se pravil ni treba držat, kajne?

Od kje ti pa ideja, da sem pristaš komunistične garniture?
Nisem nikoli bil član KPS, niti moji starši, niti prastarši. Kar pa za večino sedanjih gorečih vernikov ne moreš trditi. Sovražim ljudi, ki menjajo svoja načela in politične nazore zgolj zaradi osebnih koristi.

Mojih? Ne, mojih mi ni potrebno testirati. Sam vidim, da pol obiskovalcev ne zna pravemu replicirati. Če ti pa že, potem ti pa replicirajo na kak tvoj prejšnji post al pa te obmetavajo s komunistom, no občasno tud z belogardistom. Le redki so sposobni replicirati na vsebino ali vsaj del nje.

Avtor: ****
Datum: 18-04-07 23:44

A si hotel meni odgovoriti?
Pristaši JJ ste tako nesposobni da še replicirat ne znate pravemu.

NE, Avtor:**** , nisem repliciral, ne Tebi in ne komurkoli drugemu, samo sem podal svoje mnenje.
Sicer nisem iz stranke JJ niti katere druge stranke, čeprav sem “južnjak”, še najbolj spoštujem Jelinčiča (pri njem vem, kateri je njegov naslednji korak).

JJ spoštujem, edini je imel jaj**, da se je JD postavil po robu (tako v bivši Jugi kot vodnik, kakor sedaj v samostojni Sloveniji).

Celo si upal razkrinkati Dr. Drnovškovo (ali morda celo Jugo) “SOVO”, nikoli se ne ve čigava je (če hoče biti nedotakliva).

Tudi “sovražim ljudi” ni ravno beseda na mestu??? Kaj misliš ****? A se spet motim?

Glede na to da se zadnji čas pri nas deli vse na levo in desno so tudi komentarji oz odgovori temu primerni.Zato je bil moj odgovor samo nadaljevanje tvojega odgovora. Sem pač pristaš JJ in me take opazke ki si jih napisal prizadenejo.

Jaz pa čisto nobenega ne sovražim.

A nisi sposoben replicirati? Samo jemati besede iz konteksta in zbadati znaš? Pojdi v vrtec al pa v JJ partijsko (pardon zdej je cerkvena) šolo.

Kot prvo nisem repliciral tebi, ampak nekomu pod nickom gost. Ker je bil Janša komunist, so verjetno komunisti njegovi prijatelji, no vsaj včasih so bili.
Mene pa skrajnosti ne zanimajo, sem proti komunizmu in tudi proti vmešavanju cerkve v posvetno življenje. Zato ne podpiram ne skrajne levice, ne skrajne desnice.
Če nisem pristaš Janše še ne pomeni da nisem komunist. Tako, kot bi kak komunist trdil, da vsi, ki niso bili med vojno komunisti, so bili pa kolaboranti. Take trditve so pač bedaste.

Jaz tudi ne; samo neki joni in ****se mi zdijo zelo smešni, ker se tako jezijo in sovražijo tiste, ki ne delijo njihovega prepričanja, da se jim iz srca smejim.

————————————————————————————————————-

Če ne znaš replicirati ljudem , ki nimajo istega mišljenja , postaneš pač tožibaba.
Pravtako , če se ne strinjam z tvojim mnenjem in povem svojega še ne pomeni , da te sovražim , predvsem pa nikomur ne napišem sovražnega ali žaljivega posta , zgolj odgovarjam na istem nivoju.

New Report

Close