JJ- spet toži!!!
hahaha, kolk tožb si bo pa tale nakopal, upam da bo sam financiral svoje odvetnike in izgubljene tožbe.
hja mogoče se nekaterim pa le odpro oči in ugotovite, da se čez velikega JJ-o ne bi smelo ničesar reči.
——————————————————————-
LA: Tožba proti Vladu Miheljaku je nedopustna oblika pritiska na kolumnista
Na dopis odvetnikov Janeza Janše so se že odzvali v Liberalni akademiji, ki se jim zdi tožba nedopustna oblika pritiska. Ob tem ocenjujejo, da je Janševa težava v tem, da jih je preveč, ki bi jih moral tožiti. “V Liberalni akademiji smo skupaj s številnimi drugimi izrekli zelo podobne ocene. O tem se lahko Janša prepriča v zbirki naših 70 izjav, ki podrobno analizirajo kondicijo demokracije po njegovih zamislih v letih med 2005 in 2008,” je še zapisal predsednik Liberalne akademije Darko Štrajn.
——————————————————————-
http://24ur.com/novice/slovenija/jansa-spet-zahteva-opravicilo.html
Torej v naši deželi sme vsak brez argumentov klevetati in blatiti vsakogar, ta pa se seveda ne sme braniti na noben način.
Miheljak in seveda vsi ostali toženi imajo najbrž mirno spanje, saj imajo verjetno kupe dokazov in bodo tožbo dobili z levo roko. Pa odškodnino in moralno zadoščenje in politične točke…
Kot prvo si narobe zapisala v naslovu teme. Ne toži le zahteva opravičilo za napisane neresnice. Kot drugo pa ker si ravno omenila liberalno akademijo me je pa zbodel njihov stavek, ki pa si ga ti spustila, da zaradi zakona sedaj sami politiki zahtevajo popravek v časopisih ker se ne strinjajo z napisanim. Iz zapisanega je bilo razumeti da jih motijo zahteve ne pa da iščejo politiki pravico zaradi nepravilnega zapisa v časopisu.
Sicer pa je Miheljak napovedal da se bo opravičil zato počakajmo na ta zapis pa da vidimo.
da vam pripopam še eno razmišljanje o JJ-ševih tožbah (Rami sem obljubila)
Nerazumljivo tožarjenje???
http://jinovsvet.com/blog/index.php/2009/01/13/nerazumljivo-tozarjenje/
Zjutraj ko se vrnem s sprehoda s psom se sprostim s ta rumenimi novicami. Zvem vse včasih pa še kakšno lepo deklco vidim. To je še edin cajteng ki sem ga obdržal ostalo je vse zgodovina. Ostalo je pa računalnik, radio in na koncu še TV. Tko ninej , priporočam ta rumene cajtunge pol pa si kr profesor.