Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute joes finance

joes finance

Pozdravljeni!

Potrebovala bi posojilo v višini 50.000 v poslovne namene. Glede na to, da nimam kaj zastavit je seveda malo bolj težavno vse skupaj. Sploh, ker sem sedaj prejemala samo porodniško in nimam službe za nedoločen čas. Toda čez tri leta iz drugih virov dobim ta denar nazaj, tako da se za vračilo ne bojim.Gledala sem posojila v tujini in naletela tudi na jwww.joesfirm.tk. Zanimajo me izkušnje s tovrstnimi posojilodajalci. Kakšne so pasti, kljub temu, da so prijavljena firma ipd?

moj kolega je žal skočil pod vlak, ker se je zapufal in s pufi reševal težave in celo takole so ga oguljufali, da na koncu sploh ni tok se zapufal kolikor so bile obresti in grožnje… žal mi je vseh , ki si zanke vežete okoli svojega vratu.

osebno ne bi nikoli drugje vzela pufa razen pri banki

ja,so tudi žalostne zgodbe..sploh od privatnikov, ki posojajo..teh je tudi v slo veliko,ampak z njimi se ne gre igrat..in tdi sama ne bi nikoli šla v to, če ne bi vedela, kaj delam in ne bi imela kritja..tukaj so letne obresti,pa tdui vsaka pogodba, ki jo sklepaš, mora biti parkrat prebrana preden jo podpišeš..in s sabo imeti pravnika je tudi super:)

Predlagam da se obrnete na kakšnega numerologa, da vas napolni z energijo pred podpisom takšne pogodbe.

hehehehe,sem sama numerolog::))

Vsi ki gledate te oglase iz firme joes finace, zendel finance in še podobne, vas obveščam, da ne nasedajte. Vsi ti so goljufi. Jaz sem se žal opekel in to pri dveh. Pri obeh sem moral samo dosti plačati, kredit pa ni bil nikoli nakazan na moj tekoči račun. Bodite zelo previdni.
Edini , ki so merodajni za redite so BANKE.

To je moj nasvet

ne nasedajte jim
so pravi goljufi
imam preko 100 mailov od njih
samo bi oni meli nakazila – preko WESTERN, tako da jim nič ne moreš
pošiljali so kopije pasošov– številke predelane
pravičas še nehal, kasnej grožnje, kaj si mislim, da zdaj se to ne da več prekinit,treba je še toliko nakazat, pa kredit bo. klici domov, vsaki dan ,par krat.od kot so dobili številko.
nekdo mora biti povezan z njimi tudi v Sloveniji,da pozna zadeve.JAZ SEM TO PROBAL, SKORAJ PRED 1 LETOM
ko več nisem hotel nič plačat,nekaj časa še ni bilo miru,so se sedaj stvari umirile, ne odgovarjajo več na maile, SO POŠTENJAKI IN NE GOLJUFI.
NI ODGOVOROV, NI DENARJA——- ZATO JIM NE NASEDAJTE

New Report

Close