Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek jogi in kinderpet

jogi in kinderpet

Pozdravljeni starši!

Čakamo prvega dojenčka in imam nekaj vprašanj, saj nimam izkušenj niti od prijateljic.

Zanima me na kaj moram bit pozorna, ko kupujem jogi za dojenčka. Kakšna sestava jogija je najboljša (in zakaj). Konkretno pa me tudi zanima, ali ima katera od vas izkušnje oz. pozna jogi, ki se ga dobi v zavitku. Kakšen se vam zdi?
To je ta:
http://www.recinko.si/proddetail.php?prod=3E

2. vprašanje se nanaša na posteljico.
Nagledano imam eno 120×60, ker pa sem po slikah iz kataloga posteljic videla, da se iz 140×70 kasneje sestavi mladinska postelja, me zanimajo vaše izkušnje.
Ali je to praktično, da imamo še to vmesno posteljo, ali se da preživet tudi brez te in bi komot iz “kinderpeta” presedlali na klasično posteljo 200×90?

Hvala za vaša mnenja in lp!

Kaj pa je Kinderpet, res ne vem.

Klasična otroška posteljica je velikosti 140 x 70 cm, ti gledaš ali mere za košek ali pa manjšo posteljico. Lahko pa tudi posteljico za nekaj 10€ iz Ikeje, ki jo imamo tudi mi.

Pri letu in pol je šla iz manjše posteljice v čisto navadno, ampak novo, ker je malo odstopila sestrici. NAm je prišla prav, da je bila malo manjša, ker smo imeli tako v spalnici več prostora, mala pa se tudi ni mogla vrtet v njej kot recimo v prenosni, ki je bila malo večja.

Hvala za tvoje mnenje Topsy.

Da bom natančna oz., da si boste predstavljali kaj gledam, to je ta:
http://www.lip-poljcane.si/index.php?lang=si&page=proizvod&categorie=1&id=2

Jaz sem mislila, da je to čisto klasičen kinderpet klasičnih mer… V bistvu mislim, da so včasih bili vsi takšnih mer, ali pač ne?

Tisti, ki ste imeli svoje otroke v tako velikih (majhnih) posteljicah (120×60), ali so vam bile premajhne? Ali bi, če bi ponovno kupovali, kupili raje 140×70?

Ali gre otrok (ker si ne predstavljam, kdaj gre iz kinderpeta, saj nimam še izkušenj) komot iz 120×60 kinderpeta v klasično mladinsko posteljo?

Res mi ni jasno kaj bi lahko bil Kinderpet, mi prosil lahko poves?

Mi smo imeli najprej sposojeno 120×60,kasneje pa smo kupili hčerki tako,kot je na linku. Sedaj je hčerka stara 5 let in še komot spi v njej.
Seveda brez stranic:)

Kupi kar 140×70.

lp

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

komot presedlaš iz 120×60 v klasično posteljo. v tej lahko spi tudi do 4. leta

jaz bi sedaj kupila kar 70/140, ker se teh nekaj cm. kar pozna pri otroku, ki nemirno spi in se dosti premetava

Kinderpet je otroška posteljica, poglej linke.

Popačenka iz nemščine, kjer je otroška posteljica “Kinderbet”. Drugače pa je to posteljica, ki ima okoli in okoli visoko ograjo.

New Report

Close