Jogi vzmetnica – lateks ali žepkasto
Ja, in potem ti ponudijo tisto, kar pač prodajajo in je tisto, kar bi ti rad:-) Že prav, da ti svetujejo, ampak na koncu je pomembno, da ležišče ustreza tebi. In če ti ustreza mehko ležišče, je neumnost, da ti npr.pametujejo o škodljivosti. Letvice so fine zato, ker je to bolj zračno, ampak če imaš jogi z vzmetmi, nek hud latofleks nima razen zračenja popolnoma nobenega efekta. Če pa je ležišče iz lateksa, potem pa so letvice obvezne, pomembne pa so tudi zaradi trdote oz mehkobe.
Sicer pa sem jaz prešaltal z vodne postelje na vzmeteno -šlarafijsko vzmetenje. Zaenkrat je ok.
No sorry, meni se zdi samoumevno, da v specializirani trgovini preizkusis vec jogijev in to ne za 1 minuto. Na podlagi svetovanja potem preizkusis in se odlocis. Kompetentnega prodajalca pa svetujejo zadovoljne stranke, prav vsak pac ne obvlada svojega dela.
Jogi z vzmetmi sem kar nekako pozabila upostevati, je od vseh moznosti najhujse leglo svinjarije.
Živimo v dobi kjer nam na vsakem ovinku perejo možgane. Vsi moramo biti lepi, starost ni privlačna, seveda če kupiš kremo bo boljše itd. Kapitalisti izumljajo nove načine kako prodati izdelek po čim višji ceni. Dejstvo je da vsak izdelek lahko pohvališ ali pa realno predstaviš. Pa kaj hudiča je se dela taka fama glede umazanije itd. Da so v porastu alergije v zadnjem času je 1 razlog obsedenost z preterano čistočo. Ne me narobe razumet, da sem nekakšen pacek ne pa delat panike, panika proizvaja potrošnika. In to je začaran krog, kupi kar misliš da ti ustreza….
Brez zamere