Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jogi vzmetnica – lateks ali žepkasto

Jogi vzmetnica – lateks ali žepkasto

Kupujem nova jogija za spalnico.

Kaj priporočate – katero firmo? Tudi ne vem ali je boljše lateks ali žepkasto vzmetenje?

Šlo naj bi za bolj trde jogije.

odloči se kaj kupuješ ali jogi ali vzmetnico……ker ni vsaka vzmetnica jogi, je pa vsak jogi vzmetnica.

če kupuješ jogi, potem ne sprašuj katero firmo naj kupiš, ker je to samo meblo jogi.

vsekakor pa predlagam meblove vzmetnice oz. jogije, zelo solidne zadeve.

Vzmetnice ala Dormeo so meni ok in cenovno ugodne, a naslednja bo vseeno vzmetena, se mi zdi, da ga ni čez fedrasto ležišče.

Lateks jogiji so samo za zelo suha stanovanja (baje)
Najboljša kombinacija so žepkaste vzmeti v kombinaciji z lateksom…

Katero posteljno dno imaš? Če imaš polno, potem se z lateksom dobesedno “ubiješ” in tudi žepkasto ni bistveno boljše.
Sama imam trenutno na letvenem dnu žepkasto od ene firme, ki je v BTC, a se ne morem spomniti imena. Je pa to trši jogi in spim, ko buba.

Midva z možem imava že tretje leto od Slovenske postelje. Zelo zelo zadovoljna, zelo kvalitetno. Naredijo vzmetnico posebej za stranko, možnosti (trda-mehka) je veliko, zelo so prijazni do strank. In ne bankrotiraš!

Jogi se ne kupuje na podlagi odgovorov na starsevskem cveku. Se gre v specializirano trgovino, se najde prodajalca, ki ve kaj prodaja in se pove kaksne navade se ima pri spanju, spanje na trebuhu, boku ali hrbtu ter na podlagi kilaze se odloci kaj in kako.

In tud letvice se potem na podlagi kilaze in spalnih navad pravilno nastavi.

Ja, in potem ti ponudijo tisto, kar pač prodajajo in je tisto, kar bi ti rad:-) Že prav, da ti svetujejo, ampak na koncu je pomembno, da ležišče ustreza tebi. In če ti ustreza mehko ležišče, je neumnost, da ti npr.pametujejo o škodljivosti. Letvice so fine zato, ker je to bolj zračno, ampak če imaš jogi z vzmetmi, nek hud latofleks nima razen zračenja popolnoma nobenega efekta. Če pa je ležišče iz lateksa, potem pa so letvice obvezne, pomembne pa so tudi zaradi trdote oz mehkobe.
Sicer pa sem jaz prešaltal z vodne postelje na vzmeteno -šlarafijsko vzmetenje. Zaenkrat je ok.

No sorry, meni se zdi samoumevno, da v specializirani trgovini preizkusis vec jogijev in to ne za 1 minuto. Na podlagi svetovanja potem preizkusis in se odlocis. Kompetentnega prodajalca pa svetujejo zadovoljne stranke, prav vsak pac ne obvlada svojega dela.
Jogi z vzmetmi sem kar nekako pozabila upostevati, je od vseh moznosti najhujse leglo svinjarije.

Mah no, imam raje svinjarijo kot pa nevarno plesen, ki jo dobiš skupaj z lateksom in raznimi spominskimi penami. To slednje namreč ni za ljudi, ki se veliko potijo. Za te je samo vzmetnica in latofleks.

Živimo v dobi kjer nam na vsakem ovinku perejo možgane. Vsi moramo biti lepi, starost ni privlačna, seveda če kupiš kremo bo boljše itd. Kapitalisti izumljajo nove načine kako prodati izdelek po čim višji ceni. Dejstvo je da vsak izdelek lahko pohvališ ali pa realno predstaviš. Pa kaj hudiča je se dela taka fama glede umazanije itd. Da so v porastu alergije v zadnjem času je 1 razlog obsedenost z preterano čistočo. Ne me narobe razumet, da sem nekakšen pacek ne pa delat panike, panika proizvaja potrošnika. In to je začaran krog, kupi kar misliš da ti ustreza….
Brez zamere

1. Jogi je ponarodnel izraz za ležišča, enako kot je “superga” ponarodnel izraz za športne čevlje
2. Ni vsak jogi vzmetnica! Vzmetnica je samo tisto ležišče, ki ima vzmeti, vsa ostala niso vzmetnice, so pa jogiji = ležišča.

New Report

Close