Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek jogij ikea

jogij ikea

Rabila bi jogij za enojno posteljo, za otroka. Katerega iz Ikee svetujete? Pred leti smo naročili enega, sicer najcenejšega in ga je ena sama smet. Verjetno so ostali kaj boljši in kvalitetnejši?

mi smo pred pol leta za otroka-najstnika kupi dva, sta večje dimenzije, 200-150 in 200×160, izbrala sta jih sama, glede na ležišče in še prodajalka ju je svetovala, po ceni sta bila med dražjimi, zdaj vem zakaj, ker sta odlična, otroks sta z njima zelo zadovoljna, sama sem se vlegla na oba, res sta super. Za odrasle pa prisegam meglo, oaza jogi je zakon!

Hvala, tudi midva imava meblo, ravno tako sva naročila otroku, ampak bo po vsej verjetnosti šlo Meblo v maloro, proizvodnja stoji. Tako da raje ne bom raskirala.

u, a res, že ko smo mi naročili za naju jogi pri meblu in posteljo, so imeli nekaj problemov in sem se res bala, da na koncu nič ne dobimo, plačali smo kar veliko, pa se je na koncu vse lepo izšlo, le mal zamude z dobavo je pa res bilo.

Za Ikeo pa ne skrbi, vse kar smo mi do zdaj kupili pri njih je bilo zakon, pa nismo kar neki kvazi potošniki, nam ni vseeno kaj kupimo, kako živimo. Jogije dobro spobajte, imajo jih veliko, pazi na težo in starost otroka, poišči še kako dobro prodajalko, kar nekaj jih zna tudi slovensko in so zelo ustrežljivi in ni hudič, da ne dobite dobre jogije! Pa pazi še v kake postelje jih boste dajali, mi smo v Ikei vzeli nato še njihove letve za pod jogije, so tudi dobre. da o posteljah ne govorim, otroka imata obe sobi iz Ikee in sta oba res zelo zadovoljna, smo jih pa sami skombinirali v tako najstniško-odraslo varianto. Srečno!

JOGI ljubica, JOGI in ne jogiJ, madona no!

New Report

Close