Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek jogurt + tampon

jogurt + tampon

Živjo, vem, da tvegam butaste odgovore in bedastoče pa vseeno me zanima: je katera uporabljala tampon namočen v probiotični jogurt? Rada bi poskusila, ampak ni tampona ne morem vstaviti, ko se napije jogurta oz. je razmočen. Kako ve to izvajate? Hvala za vse pametne in uporabne odgovore.

wtf?

Če ne veš o čem govorim, potem bodi tiho. Velja? Hvala.

in zakaj naj bi ga v jogurt namočila?:))))))))))

Lej – če ne veš odgovora potem ne smeti teme. Če te zanima zakaj pa vprašej na guglu.

ma ce samo pomocis in vstavis se ne napihne in razmoci. Ocitno predolgo namakas. Je pa to odlicno zdravilo. Jaz sem zacela uporabljat po nasvetu dr.Pusenjaka in sedaj ze par let imam mir.

Jaz sem ga pomočila v jogurt za par sekund, nisem ga namakala ne vem kako dolgo.

Ampak resno, zakaj hudiča bi si v vagino tlačila jogurt? Če imaš kakršnekoli zdravstvene težave, a ne bi raje obiskala ginekologinje ali lekarne?

Ja, namocis ga tako, da se ne vpije. Tudi jaz sem to 2x uporabila. Pred tem sem imela polno tablet ipd, pa ni pomagalo. Zdaj po jogurtu imam ze 2 leti mir.

Hvala vama za odgovore. Mogoče ga res predolgo časa namakam v jogurtu. Bom poskusila še na vajin način. Ja, je super zdravilo. 🙂

Ostalim pa želim v novem letu predvsem zdrave pameti. Ah, kaj govorim: želim jim, da bi srečali iste bedake, kot so oni. Želim jim, da bi bili v javnosti popolnoma ponižani. Želim jim, da bi njihove bolne izjave slišala prava oseba in bi nosili posledice. Mnja, tut jst znam bit nesramna.

Zato, ker kako blažje vnetje lahko pozdraviš že s tem.
Tudi Pušenjak na sosednjem forumu to priporoča kot prvo pomoč.

http://med.over.net/forum5/read.php?19,7020683,7020683#msg-7020683

Lej, lahko tampon zamenjaš za navadni vložek, na katerega daš jogurt in nosiš čez noč. Isto pomaga, preverjeno. Pa uporabi probiotični jogurt.

če rada stvari dosledno delaš, lahko res poskusiš s šprico – kupi jo sterilno v lekarni, tisto ta veliko, ki ima tudi širši nastavek – potem pa daj čez tampon. Šprico seveda brez igle, prav!?

Zato, ker kako blažje vnetje lahko pozdraviš že s tem.
Tudi Pušenjak na sosednjem forumu to priporoča kot prvo pomoč.

http://med.over.net/forum5/read.php?19,7020683,7020683#msg-7020683%5B/quote%5D

Barca, hvala za odgovor. Pošteno priznam, da tega nisem vedela in sem mislila, da je to spet ena novodobna pogruntavščina, ki jo propagirajo v Cosmu.

Avtorici se opravičujem in ji želim čimprejšnjo rešitev težav.

aja, ali pa kar navadni (novi) najlonski vrečki – npr za zmrzovanje – odreži vogal in jo uporabi kot slaščičarsko vrečko. Ima pa tisti gor prav, najbolje je leže.

Aspen, ni panike. Sej nisi bla/bil nesramna. Moj komentar je letel na “Izposodi si”, ker zgleda, da je res nek psihič. :))))

Ostalim pa ful hvala za tok odgovorov. Nisem vedla, da isto pomaga z vložkom. Super! No, še enkrat hvala!

Tega res še nisem preizkusila, se mi pa zdi, na kaj ciljaš. Mogoče poskusi z malo krajšim časom namakanja. Namočiš in vstaviš. V kratkem času ne nabrekne toliko, obdržijo pa se koristne snovi, vsaj nekaj. Mogoče namažeš malo tudi na zunanjem predelu. Upam, da ti bo odgovorila kakšna z izkušnjami, jaz sem ti bolj laično.

A pred tem kaj jogurt segrejete, ker mi je kar zoprno, da vtaknem noter mrzlo reč?

na silo ga ne segrevaj, ker uničiš zdravilne učinkovine. Raje ga vzami dobre pol ure prej iz hladilnika, da se bo sam segrel do sobne temperature.

Lubica moja, malo več inovativnosti bo potrebno. 🙂 Začni pri izbiri imena, velja. Verjemi nisi tok zabavna, kot si mislna, da si. A ti prejšnje ime “Izposodi si” ni blo več všeč? Ja, žuža je lepo. 🙂

Drugače pa – jogurt daj mal prej iz hladilnika pa ne bo mrzu. Te še kej zanima pa ne upaš vprašat pod svojim imenom?

Hvala v imenu avtorice žuže. Moja soimenjakinja ti bo verjetno hvaležna za odgovor. Jst sem ga že vedla. 🙂

Ej, najbolje za odpravo kandide je naslednje: Canesten svečke za v nožnico, canesten krema za zunanji del spolovila. Hkrati uporabiš tudi vaginalno prho (dobiš v lekarni). Za odpravo nadležne kandide pa moraš spremeniti sestavo mikroflore v telesu. jaz sem naredila takole in se je zelo obneslo: izprazniti črevesje (Donat ali klistir profi varianta), potem pa kupiš Agenki aktivne probiotike v Sanolaborju in jih na tešče piješ mesec, dva ali tri. Meni se je celotno telo postavilo na noge, kandide nimam že več kot 8 mesecev, prej pa sem jo imela več let! Priporočam.

Kot razumem jz dr.Pušenjaka je to zadnji izhod v sili, če si v koči sredi ničesar.
V povprečnem navadnem jogurtu so tudi oglikovi hidrati kar glivice načelom NAHRANI.

Kateri ogljikovi hidrati pa so v navadben jogurtu ? Poleg mlečnih beljakovin in maščob?

ženske si v tamalo tankate jogurt, moški ga pa porivajo v žemljice 🙂
Kaj ko bi hrano po uporabi nabrali skupaj in nahranili brezdomce?

New Report

Close