Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek JOGURTOVA TORTA

JOGURTOVA TORTA

Obljuba dela dolg…

BISKVIT :
3 jajca ( beljak -rumenjak + sladkor )
9 dag sladkorja
9 dag moke
1 žlica olja -pecilni prašek in pečeš na 165 stopinj 15 min

NADEV OZ KREMA :

3 dcl jogurta
10 dag sladkorja
3 sladke smetane ,vanilij sladkor ( jogurt in sladkor zmiksaš,dodaš smetano in še en čas miksaš,da se zgosti,na koncu dodaš tekočo želatino.Spet paziš na grudice,ko vmešavaš,dobro z metlico premešaj….
2 žlice stopljene želatine ( tisto kupiš v prahu,zaliješ z malo vode da nabrekne,potem segrevaš,da se vsa stopi in zraven mešaš…pazi na grudice…

Na koncu pa vse skupaj samo zfiniširaš…
kar v okrogel model kjer si pekla biskvit ( ohlajen mora biti).Biskvit navlaži s sokom iz pločevinke,dodaj sajde in vse skupaj zalij s kremo ki si jo pripravila…Vse skupaj daj v hladilnik,da se strdi..in to je to.DOBER SLASTEN TEK!!

Kar misliš ustvarjaš,
kar čutiš privlačiš,
kar si zaželiš postaneš……

Perla…hvala lepa…

Moram res poskusit…

CMOKA

The best in life is free

mmmmmmmmmcmokkkkkkkkaaaaa vračam..heheheheh

Mir s to hrano tu!!!
Velja za obe!
Tu se seksa…..je se potem!
;-)))

Heheh a ni bolj pred sexom jest…da zbiješ kalorije potem s samim delom? ….:)))

kdo je že s prazno vrečo kej naredu?!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Premalo seksaš punca!
Zakaj bi moral kalorije zbijat?
😉

S prazno mošnjo misliš?
😉

a moram na to kaj odgovort?

te je sram priznat,kaj!?
;-)))

hm, če nimaš kaj v žakelj dat, bi pa to res pomenilo, da imaš mogoče v mošnji bolj kot ne zrak in kakšno nežco za seme :-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Hja….dokler ne probaš…ostaja vse na nivoju akademske razprave…;-)))

še tko korajžni se me ustrašjo, ko me vidjo- no, ja ..tistga, kar držim v rok :-)))

kar se pa jezikov tiče:
a veš, da bodo zdej v Nemčiji izdal knjigo za moške, kjer bo na okoli 600 straneh lepo in razločno pisal, kaj pomeni tisto, kar ženska izreče?

pa me zanima, a bi to knjigo rabu al tud ta jezik obvladaš?
:-))))

Se mi zdi,da ne rabim te knjige,čeprav tud nemško mlatimo službeno.
;-)))

škoda…
pa sem ti jo že mislila poslat za RD

Za RD!?
Kako pa veš,kdaj ga imam?
A na podlagi opazovanja trgovin,ko začne merlota zmanjkovat?
😉

oh, to pa ne!
v enem prejšnjih življenj sem bila čarovnica pa znam gledat v tisto kuglo, kako se ji že reče……….?!

A ti mene en mal na suho deklič?

ne.

New Report

Close