Najdi forum

joj

Kaki dugicajt……………………………………………………………………………………..
…………………………………………………………………………………………………….

Upati-vztrajati-zmagati

Who are You?
Who,who!?
Sp

Metuljček cepinček,pravi potepinček to sem pa jaz
:)))
Kdo pa si ti??

Upati-vztrajati-zmagati

Metuljček cekinček, ti potepinček,
kje si pa bil ??
Pri majceni cvetki, drobni marjetki
medek sem pil!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Kako ste preživeli dan danes?
Meni končno ratalo kupit kolo za zmerno ceno :)))))))))

Upati-vztrajati-zmagati

Neki mi ne štima tukaj!
helči,prid na pomoč!
Sp

metuljka mb ;))?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Ne,ona je Go!
;-))))
Sp

metuljk pa je nekam dosti ;))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

ja since bo kar držalo–Mb
:)))
Še ne ajate al kaj??

Upati-vztrajati-zmagati

Ja,Biokill…pa mirna Bosna!
Sp

Ti kar z biokilom nad mene………auč ……boli….

Upati-vztrajati-zmagati

Zdaj me pa že pizdi ta stvar!
Kdo si!?vem,da si sam nick spremenila!
In to mi ni všeč!
Sp

še ne..pa še nekaj časa ne bomo ;))

nobenega nika nisem spremenila sem povsod le metuljka ker pa je na tem forumu zaseden sem dodala še številko.Res pa je da sem nova tukaj in običajno le berem kaj pišete.Ko se pa odločim pisati pa tako..
Ne skrivam se,se nimam zakaj in ni mi všeč da me česa po krivem dolžiš.

Upati-vztrajati-zmagati

Since se je pravilno spomnil,da je z mano že klepetal.Pozdravček sosed!
🙂

Upati-vztrajati-zmagati

če se sklonim skozi okno vidim tvoj blok ;)))))

soseda uživaj 😉

Ma te se pa le skloni veš kak ti maham z belo zastavo :)))

Upati-vztrajati-zmagati

vidim, vidim :))

lepo zastavo mas ;))

pa je res tu še kera metuljka,al kaj?Sem gledala malo nazaj pa vseeno nič ne najdem 🙁

Upati-vztrajati-zmagati

pojma nimam…..

ti bojo jutri znali vec povedat :))

Sosed moj,želim ti lepe sanje,če te pa mora tlači pa se deri skoz okno,da te pridem pazit , :)) Lahko noč!

Upati-vztrajati-zmagati

zmenjeno..lahko noč :))

New Report

Close