Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Joj Miša!

Joj Miša!

V času poročil ob 17.00 uri je imela intervju Miša Molk. Odlična voditeljica, ampak samo za poslušati. Kaj je naredila iz sebe. Iz naslovnic sem je vajena smejoče. Sedaj, ko jo je kazalo v profil je grozna, grozna! A ni bolje naravno staranje?

Že zadnjič gledala v te oddaji s profila.. V levega jo je snemal, ne samo, da je tako grozno kot lutka iz muppetkov izgledalo iz profila, sploh na prehodu iz brade na vrat se ji ful hecno vidi, ker na obrazu je vse napihnjeno, napolnjeno, na vratu se pa potem guba in je res grozno izgledalo.

Kaj ta ni že zdavnaj za v pezijo? Se vedno se napaja z našim plačilom naročnine. Strahota!

mogoče pa trenira za vlogo Joker-jeve stare mame v 2. delu filma?

Hmmm, kaj še vse bo, ko boste ve stare tam čez 60…še vse boste v službi…
Bo prav zanimivo, ko vas bodo mlajše generacije opravljale…

Od mojega moža sestra je profesorica v srednji šoli.letos bo stara 62 in pri 65.gre lahko v penzijo…
Pa še ne bo imela 40 let delovne dobe…ker je pač študirala…

Tudi Miša je študirala in očitno nima še 40.let delovne dobe.

Kako naj gre potem v PENZIJO???

No, odgovorite mi, ve pametne cvetke?

Stara je bila lani 65 let. Zaposlena je pa na rtv od leta 1976 do 1979 honorarno. Od takrat naprej pa redno. A, ni za v penzijo? Diplomirala je pa, ko je bila že zaposlena.

za penzijo so pogoji, vsaj enega izpolnuje. očitno pa nima dovolj del. dobe in ne želi malusa ali pa hoče večjo penzijo, pa tudi ne morejo jo dati, če tega sama noče….

Zdaj bodo plastičarke mesec ali dva brez posegov, me zanima, ali se jim bo že kaj poznalo? Mišo morajo po mojem filati tako pogosto, kot grem jaz tankat avto. Lička ima že taka kot lepo rejen dojenček.

Ne vem če bo držalo, ker je tam okrog leta 87, 88 zagotovo delala v Študentski organizaciji, se je spomnim iz Rožne doline.

Preberi Wikipedio! Potem oni lažejo!

Baba je stara 66 let, iz sebe pa naredila zastrušojočo spako in ja , že davno bi morala bit v penziji, pa je tako fajn, da je po večih koncih prisesana na javni denar.

[img]https://cdn.kme.si/public/images-cache/740xX/2017/11/05/6c22076fa4ea2323907f0bf4efd68cfe/59ff090723be3/6c22076fa4ea2323907f0bf4efd68cfe.jpeg[/img]

A kdo ve, če so te plastične grozilde v stalnih bolečinah, ker mene zaboli že ob pogledu na tako izmaličenost. Ne mislim takoj po operaciji, saj takrat je jasno, da so, ampak vmes, v mirnih obdobjih?
Pa še to, ali obstoja kaksna diagnoza za ljudi, ki kar naprej hodijo pod nož? Mene namreč spominjajo na anoreksike ali bulemike, saj se očitno ne vidijo take kot so.

Ta ženska je bila prelepa.
Naravna vedrina, lepa brez šminke, trideset let nazaj.
Tega ji ni bilo treba.
Sedaj bi bila lepa dama, vse kar dami pritiče in si je vse sesula v prah in posmeh.
Da ne mara starih knjig iz knjižnice veliko pove o njej.
In kje je bistvo lepote.

Verjetno vse od tvojih naštetih niso niti malo tako nabotoksirane in nasilikonizirane, kot ga. Miša, no. Dejstvo je, da pišejo tvoje predhodnjice, kako se je iznakazila s temi posegi. Da ji tega ne bi bilo treb, da bi bilo bolje, če bi se naravno starala – ker 20 let po posegih je slaba reklama za tistega, ki ji je vse to delal. To je bistvo debate. ona je tipični prier uporabnice lepotne kirurgije, ki je po 20ih + letih njene uporabe dosegla ravno nasprotni učinek, kar bi ji morali tovrstni posebi po njeni odločitvi in presoji zagotoviti.

Žalostno kako se nekatere ženske ne upajo starati naravno.
To je del življenja in je pot do fizične smrti (če živiš v starost seveda)…
Kljub zunanji “samozavesti” so v sebi nesamozavestna in se ne sprejemajo, če podležejo tem stvarem/pritiskom okolice, decov, modne industrije… loviti mladost s takimi posegi, večati joške rit ustnice…

New Report

Close