Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek joj ta Kopija Nova…

joj ta Kopija Nova…

A še kdo ni dobil??? Če ne bo jutri, jih bom poklicala in zahtevala denar nazaj, po stvari pa se šla drenjat v trgovino (čeprav mi je to muka, zato sem se ravno poslužila internetnega naročila).

Do kdaj je pa blo rečeno da bo?…….mi smo dobivali vedno tam okol 28-ega, če smo naročevali…….

Lepo pokliči njihovo službo in se pozanimaj kako je z naročilom. Jaz se to storila prejšnji teden, povedali so mi, da bo paket v sredo, ker čakajo še dva artikla. In glej ga zlomka, paket je včeraj res prišel. Plus tega, da soi me obvestili tudi po elektronski pošti.

Pa še noben zvezek ni bil pomečkan, pa nič ni manjkalo, pa lepo je bilo zloženo…in ne vem kaj vse je še motilo ljudi.

tudi jaz sem jim v torek napisala mail, odgovorili so mi čez nekaj minut, da gre paket naslednji dan od njih in res sem včeraj dobila še uradno sporočilo, da so ga oddali Pošti Slovenije in bo v treh dneh pri nas

saj so itak napovedati, da paket dobimo v drugi polovici avgusta

kar mirno, do šole je še 5 dni!

Ja, do ponedeljka najkasneje, da bo- piše med 14. in 30. … Jaz sem itak naročila samo delovne zvezke, ovitke in copate (navadne zvezke, barvice itd. smo kupili v Mullerju).

Jaz pa ne vem, če sem plačala drugi obrok ali ne… Ker smo se vmes selila, za 1. sem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}na, da sem ga plačala, ker imam tudi potrdilo, za drugega pa ne vem… Sem takrat nek šop položnic vlekla na pošto plačevat, potem pa ne vem, kam sem spravila odrezke…

piši jim in vprašaj!

A opominov ne pošiljajo? Ker če se prav spomnim, je imel 2. obrok rok zapadlosti konec prejšnjega meseca…

mislim, da ne, ampak ti enostavno ne pošljejo paketa :-(((

Ja, zakon to… Grem potem raje vprašat, da sem zihr; bom kar poklicala.

Me pa čisto tako iz firbca zanima- kaj, če se najde kdo, ki misli torej, da ne bojo poslali potrebščin in jih potem sam kupi- brez da bi kontaktiral Kopijo Nova, kaj vzrok temu, da ne pošljejo paketa; kaj se zgodi potem z naročilom in tistim prvim plačilom???

Pri Mladinski knjigi v Celju smo dobili šolske stvari že okoli 18 avgusta, res pohvalno, tudi mi smo plačali na tri obroke, morebiti drugo leto naročite pri MK

Mi smo naročili prek dzs-ja in dobili v začetku avgusta. Moram priznati, da bi tudi mene motilo, če še danes ne bi imeli robe, zato razumem razburjenost avtorice.

Jaz pa sem šla kupit delovne zvezke že na koncu junija. Ne mislim se med počitnicami še z delovnimi zvezkami ukvarjat. Kupim jima še copate in to je to. Imata pa že vse delovne zvezke in zvezke ovite in ju čakajo že v torbi.

Jaz sem do letos vedno naročila po internetu, pa so bili vedno neki problemi, določenih delovnih zvezkov ni bilo, smo dobili s precejšnjo zamudo.. Letos smo šli junija po novo torbo v knjigarno in sem spotoma še vzela s seznama, kar so imeli. Preostalo sem naročila pri njih in so me poklicali. Tako da imamo zdaj že več kot en mesec vso robo doma.. Mi je boljše, kot pa da čakam do zadnjega dneva, a bo, a ne bo.

Mi smo samo v 1. razredu za sina naročili pri Kopiji Novi – stvari so prišle en dan pred začetkom pouka pa še to NE VSE. Vem, da je nekaterim vseeno, mene pa je totalno razjezilo, da je šel otrok v šolo brez škarij, lepila in ne vem še česa. Sem učiteljica in vem, da otroci tega ne rabijo v prvih dneh, vseeno pa je fajn otroku prvega razreda dati drugi dan vse sabo, da skupaj z učiteljico pregledajo in pospravijo v predale.
Od 2. razreda naprej grem vedno začetek avgusta (nobene gneče) v knjigarno skupaj s sinom in nabaviva.

Jaz tud letos prvič takole, prej sem vedno čakale tele pakete konec avgusta. Muka. Kar niso imeli na zalogi, so pa poklicali po telefonu, da pridem prevzet. Ker ponavadi vsi mislijo kaka gužva je to, naj povem da nisem čakala nič, no razen toliko, da je za dve skup nanosila, mrbit 5 minut. Sem pa zvezke in potrebščine šla kupovat drugam, tako da sama zberem kar vidim, to sem pa itak počela že prejšna leta.

No, pa je prišel paket, 2 dni pred napovedanim datumom, noter je vse, kar smo naročili, vse OK, nič pomečkano, zdi se mi kar kvalitetno, pa še precej praktične so določene stvari.

Drugo leto bomo spet tako naročili – najbolj fajn mi je bilo, ko sem samo hčerkino šifro vpisala in mi je vrglo v košarico vseh 10 delovnih zvezkov.

Edino zvezke smo šli iskat v papirnico, da sta si lahko izbrala motive.

New Report

Close